OneCNCXR7 Update Release 51.73

OneCNCXR7 Version Update är släppt

Denna uppdatering har en kombination av korrigeringar och justeringar samt några nya funktioner och gäller för alla versioner av OneCNCXR7

OneCNCXR7 Mill Expert Area Machining och konstant offsetbearbetning har haft några optimeringar och ytbehandlingar förbättras för att passa alla verktygsstorlekar.

Det finns en ny uppdaterad engelsk hjälpfil

Det finns en ny uppdaterad italiensk hjälpfil

Det finns en uppdatering till den kinesiska traditionella översättningen

Det finns en uppdatering till den nederländska översättningen

Det finns en uppdatering till den nederländska översättningen.

Installationen OneCNCXR7 har nu samma versioner för både OneCNCXR7 64 Bit och 32 Bit

OneCNCXR7 Update Version 51.73 är nu tillgänglig från OneCNC Update Server.

Läs mer ...

OneCNCXR7 Update 51.67

Vi har nu släppt OneCNCXR7 Version Update 51.67

Det här är en viktig uppdatering eftersom den har många korrigeringar och en förbättring i GUI för att visa ytskonstruktionsmetoderna i Command Manager.

Denna grafik visar visningen av ytkonstruktion och vissa indikatorverktygsbanktyper.

Command Manager Graphics

command

Lathe C Axis Function

C-axelfunktionen hos svarvningen har förbättrats för att bättre hantera urvalsmetoden när man använder skärkedja. I vissa situationer interpolerades inte den första enheten vid användning av C-axelns rotationsläge i skuren kedja.

chain

Mill och Lathe Tool Change Dialog

Alternativet för nya variabler i verktyget Ändra det visade sig att variablerna i vissa fall inte sparats korrekt.
Detta korrigeras nu i den här versionen

Svarvverktyg

Gängverktyget i svarvbiblioteket har ändrats för att spara ett nytt verktyg korrekt. Innan det fungerade genom att kopiera en befintlig men i något förhöjd skapande nytt var det ett problem.

Lathe B Axis Module

OneCNC Lathe Expert B-axelmodulen har nu möjlighet att Z-nivå Complete Finish

area

Areal bearbetning

Det fanns vidareutveckling och förändringar i den saraamachining verktygsstrategi. Tidigare område bearbetningsstrategi var begränsad till en minsta verktygsdiameter på 1 mm. Detta har nu utvidgats så att mindre verktyg kan användas. Ytbehandling har förbättrats och optimerats. Det är viktigt att komma ihåg att hjälpa till med att generera hastighet på verktygsbanan när flera enskilda områdesbearbetning krävs. Det är bättre att välja varje område individuellt istället för att välja alla områden i taget. När du väljer flera individuella områden beroende på delstorleken och verktyget som används kan det bli längre tid att producera verktygsbanorna på grund av att man måste kontrollera hela modellen i stället för de enskilda områdena.

Konstant offsetbearbetning

Det fanns vidare utveckling och förändringar i denna pathe-strategi.
Tidigare var denna strategi begränsad till en minsta verktygsdiameter på 1 mm. Detta har nu utvidgats till mindre verktyg med förbättrad ytfinish.

Sändning av NC-fil Special Note

Tidigare i OneCNC lagrades den post som användes alltid i ritningsfilen tillsammans med sökvägen till den postfilen.

På grund av tilläggsäkerhet nu när användare importerar filer från tidigare eller till och med från support eller andra användare kan sökvägen till postfilen inte vara korrekt. Nu när du laddar in filer så kommer användaren att meddelas att posten för den sökvägen inte kan hittas och användaren måste då välja filen för att se till att det korrekta inlägget används. Det här meddelandet skulle normalt inte ses eftersom posten skulle hittas på sin dator men det kom från OneCNCXR6 som ett exempel skulle det sägas att posten inte kan hittas, för att Security OneCNCXR7 nu måste hämta filen från den korrekta katalogen av OneCNC

Denna uppdatering är tillgänglig nu från OneCNC Update Server

Läs mer ...

OneCNCXR7 Update 51.57

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Version 51.57

LATHE NYA FUNKTIONER:

Det finns ändringar i OneCNCXR7-svarv-versionerna

Vi har nu lagt till en omkopplare i huvudverktyget Ändra dialog för att styra spindelriktningen.

När de obligatoriska koderna läggs till i önskad position i posten kan riktningen ställas in i verktygsdialogen.

Det finns också en tagglåda för att låsa upp den för att kunna öppnas.

lr1

LATHE CUSTOM VARIABLES:

Vi har lagt till möjligheten för användare att lägga till anpassade variabla nödvändiga koder för att kontrollera turretsväxlingsändringar och andra funktioner som krävs i flerfunktionsmaskiner.

Denna ändring gäller huvudsakligen för multifunktionsvarvarna, exempelvis Lathe med C-axeln eller C + Y-axeln eller C + Y + B-axeln

lr2

MILL NYA FUNKTIONER

Det finns ändringar i OneCNCXR7 Mill Versions

Vi har nu lagt till en omkopplare i huvudverktyget Ändra dialog för att styra spindelriktningen.

När de obligatoriska koderna läggs till i önskad position i posten kan riktningen ställas in i verktygsdialogen.

Det finns också en tagglåda för att låsa upp den för att kunna öppnas.

mr1

MILL CUSTOM VARIABLES:

Vi har lagt till möjligheten för användarna att lägga till obligatoriska koder för att styra spindelväxelväxlingar och andra funktioner som krävs i flerfunktionsmaskiner.

mr2

Andra uppdateringar

Nytt språk stöd för:

Tyska franska och japanska språkuppdateringar.

Andra ändringar.

Tyska verktygsfiler hanterar nu kommatecken och fullstopp i de nya verktygsfilbibliotek och materialbibliotek.

Nya uppdaterade hjälpfiler

Detta är nu tillgängligt från OneCNC Update-servern.