OneCNCXR2 7,33

Uppdatering 7.33 släpptes 11 December 2005

Version 7.33 har nya funktioner

OneCNCXR2 version 7.33 har följande funktioner lagts till.

Danska Språkstödet har lagts till så att den kan installeras i danska operativsystem för användning med det danska språket.

Vi har blivit ombedd av ett fåtal användare som säger några av språken tyckas märkligt om de installerar dem. I de flesta fall skulle detta vara så till exempel japanska språket är enbart funktionella om laddas in i japanska Windows operativsystem.

Stöd har lagts till för DMG och Hermle 5 axel simulering och förhandsvisning av den 45 graders vinkel maskinen.

Rapporter Renad:

Ett problem med simulering och vila robot Sektione rättades.

Ett problem med den nya fas-funktionen i de 4 axel och 5 axellägen rättades.

Funktionalitet kommer:

Polska språkstöd genomförs för närvarande och bör vara tillgänglig i slutet av januari

Uppdatering 7.31 släpptes 25 november 2005

Version 7.31 har nya funktioner

Den här uppdateringen gäller samtliga versioner OneCNCXR2

Det var en ny funktion läggs på lager verktygsbanor som kallas Fas

Denna funktion är i alla fräs versioner.

Denna automatiska funktion skapar en fas med mycket liten ansträngning.

Position 1 eller 2 kan väljas.

I auto taggade läge avfasningen verktyget automatiskt kommer att centreras på avfasning kanten.

Om du behöver avfasningen verktyget inte passera kanten 2 är det bara en fråga om un tagga auto och redigering av värdet till noll.

Du kan ställa in avfasning storleken antingen längden eller bredden och en in kommer interaktivt förändra andra.

Simuleringen visas här

Det var en ny uppdaterad funktion för att ersätta Clean Circle

Den här nya funktionen är i alla fräs versioner.

Denna funktion har nu automatisk efterbehandling förmåga med maskin ersättning eller automatisk kompensation programvara.

Steget över kan vara så mycket som verktygsdiametern om det behövs.

Du kan ställa in hur du vill att avsluta snittet att ta. Den grovbearbetning har inte maskin cutter ersättning men avslutningen gör. Finishen utförs med samma verktyg som grov.

Du kan välja vilken efterbehandling som skall utföras vid varje grov djup eller bara fullt djup.

Construction-plan kan nu stängas av

Bygg plan kan nu stängas av. När utanför planen ändå att fungera. Till exempel om du väljer en yta att ställa planet kommer du tillfälligt se planet syns.

När du startar om systemet planen kommer alltid att vara på tills det stängs av om det behövs.

De automatiska borrcykler har modifierats

Denna nya funktion är i alla fräs versioner.

De automatiska borrcykler picka och djupa hål har ny lagt till funktionalitet för snabb återgång i det borrade hålet.

Den Scissor trim

Den Scissor trim fungerar inte trimma släckta enheter.

The Break Många Funktion

Funktionen bryter inte kade enheter nu.

Den Extrude Cut Function

Denna funktion fungerar inte nu skär kade enheter

Posten med egna cykler

De anpassade cykler behöver inte ha {Z} att posta koden nu.

Tyska Språkversion

Den tyskspråkiga versionen stödjer nu kommatecken i stället för decimaler.

Läs mer ...

OneCNCXR2 Släpp

OneCNCXR2 ny version släpps 29 oktober 2005

OneCNCXR är nu en färdig programvara och all utveckling är nu i XR2.

OneCNCXR2 är ett stort och tekniskt mest avancerade uppgradering någonsin släppts.

OneCNCXR2 är också den 6: e generationen av 100% Windows Desktop CAD / CAM-programvara i 12 år av Windows utveckling.

Detta avslutar också 17 år av kontinuerlig OneCNC mjukvaruutveckling.

Varje globala kontor kommer att kontakta dig och ge dig råd om tillgänglighet och kostnad för att uppgradera från din existerande programvara i din lokala valuta.

De stora funktionalitet tillägg som finns i alla OneCNCXR2 versioner.

1. Komplett nytt grafiskt gränssnitt med Microsoft Office Look
2. Nya hjälpfiler och nya Tutorials
3. 3D-konstruktionsplan med 7 positioneringsmetoder
4. 3D-konstruktionsplan kan namnges och sparas
5. Automatisk dimensionering av flygplan till del storlek
6. Nytt stöd funktionen erkännande för alla plan
7. Saxar trim, denna funktion är en logik orienterad funktion som snabbar upp trimning av geometrin.
8. Ny förhands kardinal spline
9. Ny optimera linjefunktion stöd för blandade enheter
10. Ny anpassad namnges bygg hyvlar
11. Dra på alla plan
12. Skissa på alla plan
13. Bild Trace: raster till vektor stöd av bildfiler, inklusive JPG, BMP, PNG, och TIF.
14. Exportera PDF-ritningsfiler
15. Uppdaterat File översättare.
16. Definition Verktygslängd för Simulering och verktygs-path Preview
17. Verktyg och verktygshållare visning i Tool-väg förhandsvisning och simulering
18. Stöd för att associera verktygshållare till särskilda verktyg.
19. Automatisk guiden för att skapa fräsverktygshållare
20. Exportera ritning skärm som PDF, JPG, GIF, TIF, PNG, BMP
21. Nya DNC Kommunikation med färgkodning och terminalläge
22. Nya OneCNC idag med snart att släppas automatisk uppdatering rekommendationer.
23. Ny Verktygs tips med anpassnings urval av stilar
24. Nya ikoner med anpassnings urval av storlekar och typer.
25. Ny funktion i kvarnen profil för att överlappning
26. Automatisk osedda korrigering av fel i 2D DXF-filer
27. Nytt urval av 7 språk på installationen
28. Ny förmåga att passa de olika språk tangentbord och operativsystem.
29. Ny funktion förmåga i spiral för automatisk bly i bly ut för gängfräsning
30. Ny förmåga vektorisera typsnitt på andra språk där stöds i det operativsystemet
31. En ny logik intensiv funktion för realtidssektionering av 3D-modeller
32. Ny avancerad sammanställning teknik som har gjort programmet snabbare
33. Ny programvara installeras med språkval stöd
34. Godkänd för användning i Microsoft Windows-XP 64-bitars operativsystem

Majoren lagt funktionalitet tillägg till OneCNCXR2 Professionella och Expert versioner:

35. Enkel växling mellan 3 4 och 5 axliga bearbetningsmetoder
36. Skapa fasta på alla plan
37. Extrudera på alla plan
38. Automatisk Split med Plane
39. Automatisk Extrude av kurvor med eller utan kona
40. Automatisk Extrude Skär med eller utan kona
41. Automatisk Extrude Boss med eller utan kona
42. Automatiska Extrude typsnitt med eller utan kona
43. Automatisering av Extrude ytor med eller utan kona
44. Automatisering av Extrude använda kurvor, ytor, teckensnitt i modell verksamheten.
45. Split-modell med flyg (oändlig orientering)
46. Nya Advanced V4 filéa (Professional, Expert, Solid Creator)
47. Nya V4 Skalning (Expert)
48. Förskott till kretsat yta logik för att automatiskt hantera skarpt hörn konstruktion.
49. Tillval 4: e axel wrap bearbetning Professional och Expert
50. Tillval 4: e axelposition bearbetning Professional och Expert
51. Tillval 4: e axel fullt bearbetning Professional och Expert
52. Stöd för 4-axliga rotaries hjälp grader per minut foderberäkning
53. Stöd för riktningsändringar i 4 axel roterande
54. Stöd för 4 axel som kräver riktning genom vinklar
55. Stöd för decimal kontroll för multi-axeln
56. Stöd för max och min vinkelområdet av de 4 axel
57. Stöd för bromslåset stöd för multi-axel
58. Förmåga att använda alla 3 axel bearbetningsfunktioner i 4 axelposition bearbetning
59. Valfri 5: e axel bearbetning (3 + 2)
60. Förmåga att använda alla 3 axel bearbetningsfunktioner i 4 axelposition bearbetning
61. Förmåga att modellera och leva förhandsvisning 4 axel rundbord och 5: e axel tappheter.
62. Förmåga att modellera och leva förhandsvisning av 5th axeltappheter.
63. Förbättrad och ny optimering av verktygs-path strategi hastigheter.
64. Komplett redesign och inkorporering av 4 och 5 axlig bearbetning alla i samma inlägg som 3 axel

Läs mer ...

OneCNCXR 6,41

Uppdatering 6.41 släpptes 26 augusti, 2005

Den här uppdateringen gäller endast OneCNCXR svarv

OneCNCXR Lathe Express och Professional VIKTIG uppdatering

Det var en justering till den interna gängning och intern tråkig cykel för svarv. Detta är en viktig ändring och bör omedelbart uppdateras för OneCNCXR Lathe användare.

Det finns ingen anledning att ladda ner uppdateringar för andra program än svarv versioner eftersom det inte finns några ändringar av andra versioner vid denna tid.