OneCNCXR7-frisättning 52,20

OneCNCXR7 Version Release 52.20 är nu tillgänglig.

Vad finns i den här uppdateringen.

Många justeringar och korrigeringar på grund av användarrapporter och intern testning.

Ett testmeddelande sågs när du använde smart selection-funktionen

Den här testningen är nu klar och det förflutna meddelandet har tagits bort.

Dessa är justeringar för översättare

Justeringar av översättare för Step Iges Solidworks

Den här uppdateringen är nu tillgänglig och tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för licensierade användare av OneCNCXR7

Läs mer ...

OneCNCXR7-frisättning 52.19

OneCNCXR7 Version Release 52.19 är nu tillgänglig.

Vad finns i den här uppdateringen.

Många justeringar och korrigeringar på grund av användarrapporter och intern testning.

Det här är de stora förändringarna

SOLIDWORKS 2019 Direktimport

OneCNCXR7 laddar nu direkt alla SOLIDWORKS SLDPRT-filer till och med 2019

Andra ändringar

Ladda och spara mönster

Justeringar av översättare för Step Iges

Den här uppdateringen är nu tillgänglig och tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern.

Läs mer ...

OneCNCXR7-frisättning 52,17

OneCNCXR7 Version Release 52.17 är nu tillgänglig.

Vad finns i den här uppdateringen.

Ny uppdaterad hjälpfil English Version

Uppdaterat tyskt språkstöd

Många justeringar och korrigeringar på grund av användarrapporter och intern testning.

Det här är de stora förändringarna

Load pattern funktion

Skalningsfunktion

Extrudera kurvor med liten filé

Smart Select-funktionen

Dimensionstoleranser

Kopiera klistra in text

Den här utgåvan är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för alla licensierade OneCNCXR7-användare