OneCNCXR7 Uppdatera 50,94

Gott nytt år till alla!

Detta är den första utgåvan för 2017 och innehåller viktig extra funktioner.

solidworks 2017
Solidworks har släppt 2017-versionen så att kunderna kommer att börja vidarebefordran 2017 versionsfiler.
OneCNCXR7 50,93 kan nu importera Solidworks 2017 filer. Det fanns stora förändringar för att göra detta möjligt i OneCNCXR7 och alla tidigare versioner av OneCNC kommer inte att ha denna förmåga att direkt ladda Solidworks 2017 filer.
Alla tidigare versioner kommer att kräva Solidworks fil leverantören att spara filen som en tidigare version av Solidworks eller använda STEP export. Tidigare versioner av OneCNC kan sedan importera som ett steg fil.

Lastning tidigare version OneCNC filer in på OneCNCXR7
En del viktig information om hur du fyller tidigare XFA versionsfiler i OneCNCXR7. De nya OneCNCXR7 fil format * .ONECNC ersätter helt * .XFA stil.
Det finns inget sätt att ladda en XR7 * .ONECNC fil i tidigare versioner som används * .XFA Style filer. Det är inte heller möjligt att ladda en * .ONECNC fil genom att döpa om den * .XFA.

Lämplighet OneCNC tidigare version filer i OneCNCXR7
Laddar alla tidigare OneCNC filer * .XFA till OneCNCXR7 är bra för alla CAM ändamål. Det kan dock finnas skillnader med att dra layout tidigare dimensionen och textfiler som skapats i tidigare versioner till OneCNCXR7 och kan kräva mindre redigering för att korrigera.

Den främsta orsaken till detta är att OneCNCXR7 nu använder den mest universella metod att använda Unicode för teckensnitt.
Detta var nödvändigt för att föra oss in i sann globalt stöd för teckensnitt.
OneCNCXR7 har nu en annan metod nu av text och dimension för att uppnå detta.
En extra fördel är nu att typsnitten kommer att visa dig på skärmen den verkliga positionen som inte skulle förändras med tryck eller vektoriserade att använda för andra ändamål
Tidigare typsnitten kan ha tryckt eller vektoriserade att geometri skiljer sig vad det visade på skärmen som ett exempel.

Den gamla OneCNC standardtypsnitt är fortfarande tillgänglig för användning som en enkel stick teckensnitt och gravyr typsnitt men är inte lika lämplig för text eller dimension eftersom den inte har förmåga Unicode stil.
Unicode-teckensnitt har lagt typsnitt för att ge möjligheten att ha för symboler exempel rätt diameter (cirkeln med den vinklade linjen) liksom andra många funktioner i mindre typsnitt för tolerans har tillägg.
Detta också nu låter OneCNCXR7 att ha stilar för att passa ISO DIN etc.

Placeringen av typsnitt eller placerings ställning Unicode är också något annorlunda än tidigare, vilket innebär att ritningar med hjälp av text och dimension inte kan se på samma sätt i OneCNCXR7.
Om de tidigare filerna måste vara i OneCNCXR7 kan behöva text ståndpunkt ibland redigeras på nytt läge text för att vara lämplig presentation.
Den gamla standardtypsnitt inte har någon av de nya symbolerna som diametern etc dessa skapats med hjälp av en cirkel och ett snedstreck så att alla har förändrats nu.
Framtida ritningar gjorda i OneCNCXR7 använder True Type-teckensnitt och korrekt Unicode-teckensnitt gör mycket lättillgängligt ritningar nu ..

Detta OneCNCXR7 version 50,94 versionen har vissa förbättringar för att stödja de tidigare dragna och dimensions OneCNC filer.
I OneCNCXR7 laddar en tidigare OneCNC fil och välja allt är det nu möjligt att ändra all text från till exempel den gamla standardteckensnittet till ett Unicode-teckensnitt.
Nya ritningar bör göras till en stil som kan väljas i OneCNCXR7 att säkerställa kompatibilitet till önskad standard ritning.

Nya funktioner i Mill CAM

Z Level Finish skiss startposition
OneCNCXR7 stöder nu valet av en utsedd startposition där så är möjligt.

Undercut Z nivå bearbetning startposition
Underskärning har nu en ny metod för att tillhandahålla en utsedd startposition,

5 axel Samtidig Z nivå avsluta startposition
5 Axis Z nivå nominerade startposition har lagts till denna funktion.

Den här versionen är nu tillgänglig från OneCNC Updates sidan.