OneCNCXR7 Uppdatera 51,15

Vi har släppt OneCNCXR7 Version Release 51,15

Detta är nu tillgänglig i OneCNC uppdateringsserver

Vilka är de viktigaste funktionerna i den här uppdateringen.

OneCNCXR7 Alla versioner

Uppdatera till den kinesiska traditionella språk

OneCNCXR7 Fräs Versioner

I alla fräsversionerna flera delar numret visar nu i NC Manager.

multiple

OneCNC XR7 Lathe Versioner

Den Svarv Parting cykeln
Denna funktion har uppdaterats och exakt möjliggör en yta skära med en kombinerad fas eller radie på delen kanten.
Detta gör det möjligt för en del av och en del som skildes kan ha en fas eller radie på baksidan av den del som utförs med samma delningsverktyget.

parting

Svarven verktygsregister stöder Trigon form spetsen
OneCNCXR7 Lathe versioner stöder nu trigonform tips för svarvning och inför.

trigon

OneCNCXR7 svarv Verktygshållare
Svarven installera nu har lagt verktyg i sin tur ansiktet för L och R hållare som inkluderar trigon tiip form.

Dessa nya innehavare att visas på den nya programinstallationer.
Om du har bara de vanliga medföljande verktyg installerade i biblioteket utan tillsats verktyg eller innehavare och du vill ha den uppdaterade verktygsfil gör följande.
Close OneCNCXR7 svarv gå inställningar katalog av svarv och det bör finnas en standardbiblioteksmapp bara byta namn på filerna i standardverktyget filkatalog och OneCNCXR7 kommer sedan automatiskt installera det nya verktyget filen nästa gång du öppna och använda svarv.

Det finns andra justeringar och korrigeringar till näsan tangent och dricks center inställningarna för triangelspetsen

SPECIAL OBS

OneCNCXR7 svarv kan stödja anpassad form tips men i varje fall spetsen kommer grafiskt bara representeras som en diamant form med de främre och bakre vinklar som fastställts av anpassade inställningar.

Detta är så att användaren inte behöver skapa spetsen form för anpassade vinklar.
Även om vi nu har lagt till trigonform det inte var nödvändigt att faktiskt ha den verkliga trigonform att använda den tips eftersom den har samma främre och bakre vinklar som diamant grovspetsen

Allt som OneCNCXR7 behövde var de främre och bakre kanterna på spetsen för att skapa verktygsbanor.
Resten av formen är endast visuell representation som inte har någon faktisk inverkan på verktygsbanan själv.
Anledningen till att nämna detta beror på att många användare tillverkar sina egna verktyg och skapa sin egen lödda på tips marken till specifika anpassade vinklar.

I dessa fall spetsen kommer att representeras av en diamantform med främre och bakre vinklar som ligger i verktygsbiblioteket beskrivning.
Användarna måste vara medveten om att detta finns som anpassade inställningar.
När du skapar egna tips orienteringen styrs av hållaren så allt användaren behöver göra är att välja en hållare som ger rätt riktning och skapa anpassade spetsen därefter.
Namnet på biblioteket för hållaren och eller anpassad spets kan sedan namnges i enlighet därmed.

För ytterligare information använder OneCNC hjälpfiler för information.

Läs mer ...

OneCNCXR7 Uppdatera 51,10

OneCNCXR7 Update släpper 51,10 är nu tillgänglig i OneCNC uppdateringsserver.

Denna uppdatering är en kombination av förändringar och förbättringar för alla versioner av OneCNCXR7 produkter.

Språkversionerna har uppdaterats.

Ny ritning mallar har lagts

Stabilitet förbättringar programvara har inkluderats i denna version.

Läs mer ...

OneCNCXR7 Uppdatera 51,06

OneCNCXR7 Update släpper 51,06 är nu tillgänglig i OneCNC uppdateringsserver.

Den här uppdateringen är en kombination av förändringar och förbättringar för alla versioner av OneCNCXR7 produkter.

OneCNCXR7 Alla versioner

Stor fil Dynamic Rotation.

Det är en stor förändring i programvaran hur OneCNCXR7 hanterar stora filer för dynamisk visning.
Med hög kvalitet rendering ställa stora filer med många små filéer dynamisk visning var ibland långsam.
Stora filer orsakade rotationen zoomning och panorering att ibland ryckig långsam och inte slät.

Det finns nu en stor förändring internt hur dessa stora filer hanteras och ny teknik ingår att ge jämn dynamisk visning ..

.Users kommer att vara nöjd med den nya prestationsförmåga.

Mått
När en dimension appliceras i 3D det aktuella planet för dimensionen måste vara aktiv.

För användare som bara gör enkla måttritningar utan toleranser anteckningar och annan text i sina dimensioner nu har möjlighet att ställa in standardredigeringsläge på eller av.

När detta är avstängd några dimensioner som kräver textsymboler eller toleranser kommer att behöva använda redigera dimension efter placering av dimension.

dim edit

OneCNCXR7 Mörk Theme
OneCNCXR7 Mörk Theme har förbättrat färger ans standardinställningarna för temat.

OneCNCXR7 Lathe Versioner

OneCNC Groove Kontroll för borrning har uppdaterats

Boring bar spår nu stöder spåret kontroll samma som utvändig svarvning.

groove control

Intern spår nu även stödjer kollisions kontroll om spåret kontrollen är påslagen i tråkiga samt

bore 1

När tråkigt om de skurna spåren är avstängd är nu densamma som att vrida OD

bore 2

Du kommer att märka att vi stöder också den neutrala verktyg för borrning samt svarvning och detta visar mejseln kontroll på vardera sidan om spåret.

Du får inte använda det här verktyget för denna applikation, men vi använder den för att visa att kontrollera kollisionsundvikande korrekt.

Neutral Tool OD Turning

Här är OD verktyg med en avslutande cut

bore 3

Här är simulering för att visa verktyget

bore 4

OneCNCXR7 Mill Version s

Aktiv Cut foderkontroll
På grund av den breda acceptans och och användning av denna funktion har vi haft en stor mängd foder tillbaka och liksom vi har fortsatt att testa och forskning från denna information och liksom vår fortsatta utveckling och släpper nu en uppdatering i den här funktionen.

OneCNCXR7 Aktiv Cut Feed Control inställd för att passa alla maskiner i normal bearbetning där linjära och båge bearbetning utförs. Den här uppdateringen har många förbättringar och gäller hur vi hanterar bågar och vissa linjär rörelse i matnings kontrollen också. Andra förbättringar gäller hur inställningarna används när maskinen används cutter ersättning eller G41 G42.

Simulering

OneCNCXR7 Simulering för koniska fräsar har noggrannhet förbättringar simulering.

NOTERA

Vid användning av ficka eller profilfunktion med koniska pinnfräsar är det viktigt att komma ihåg följande.

1. Avsmalnande pinnfräsar definieras av diametern vid små eller bottenänden av ändfräsen och smalnar större däri ..

2. När man definierar en profil eller ficka för den avsmalnande änden kvarnen måste du definiera den för att passa den nedre diameter

tapered mill