OneCNCXR7 Update Release 51.73

OneCNCXR7 Version Update är släppt

Denna uppdatering har en kombination av korrigeringar och justeringar samt några nya funktioner och gäller för alla versioner av OneCNCXR7

OneCNCXR7 Mill Expert Area Machining och konstant offsetbearbetning har haft några optimeringar och ytbehandlingar förbättras för att passa alla verktygsstorlekar.

Det finns en ny uppdaterad engelsk hjälpfil

Det finns en ny uppdaterad italiensk hjälpfil

Det finns en uppdatering till den kinesiska traditionella översättningen

Det finns en uppdatering till den nederländska översättningen

Det finns en uppdatering till den nederländska översättningen.

Installationen OneCNCXR7 har nu samma versioner för både OneCNCXR7 64 Bit och 32 Bit

OneCNCXR7 Update Version 51.73 är nu tillgänglig från OneCNC Update Server.