OneCNCXR7 Update 51.57

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Version 51.57

LATHE NYA FUNKTIONER:

Det finns ändringar i OneCNCXR7-svarv-versionerna

Vi har nu lagt till en omkopplare i huvudverktyget Ändra dialog för att styra spindelriktningen.

När de obligatoriska koderna läggs till i önskad position i posten kan riktningen ställas in i verktygsdialogen.

Det finns också en tagglåda för att låsa upp den för att kunna öppnas.

lr1

LATHE CUSTOM VARIABLES:

Vi har lagt till möjligheten för användare att lägga till anpassade variabla nödvändiga koder för att kontrollera turretsväxlingsändringar och andra funktioner som krävs i flerfunktionsmaskiner.

Denna ändring gäller huvudsakligen för multifunktionsvarvarna, exempelvis Lathe med C-axeln eller C + Y-axeln eller C + Y + B-axeln

lr2

MILL NYA FUNKTIONER

Det finns ändringar i OneCNCXR7 Mill Versions

Vi har nu lagt till en omkopplare i huvudverktyget Ändra dialog för att styra spindelriktningen.

När de obligatoriska koderna läggs till i önskad position i posten kan riktningen ställas in i verktygsdialogen.

Det finns också en tagglåda för att låsa upp den för att kunna öppnas.

mr1

MILL CUSTOM VARIABLES:

Vi har lagt till möjligheten för användarna att lägga till obligatoriska koder för att styra spindelväxelväxlingar och andra funktioner som krävs i flerfunktionsmaskiner.

mr2

Andra uppdateringar

Nytt språk stöd för:

Tyska franska och japanska språkuppdateringar.

Andra ändringar.

Tyska verktygsfiler hanterar nu kommatecken och fullstopp i de nya verktygsfilbibliotek och materialbibliotek.

Nya uppdaterade hjälpfiler

Detta är nu tillgängligt från OneCNC Update-servern.