Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR7 Update Release 51.73

OneCNCXR7 Versie Update is vrijgegeven

Deze update bevat een combinatie van fixes en aanpassingen evenals enkele nieuwe functies en is van toepassing op alle versies van OneCNCXR7

OneCNCXR7 Mill Expert Area Machining en Constant Offset machining heeft een aantal optimalisatie en oppervlakte afwerking verbeterd om alle gereedschapsmaten aan te passen.

Er is een nieuw bijgewerkt Engels Help bestand

Er is een nieuw bijgewerkt Italiaans Help-bestand

Er is een update voor de Chinese Traditionele Vertaling

Er is een update voor de Nederlandse vertaling

Er is een update naar de Nederlandse vertaling.

De OneCNCXR7-installatie heeft nu dezelfde versies voor zowel OneCNCXR7 64 Bit als 32 Bit

OneCNCXR7 Update Versie 51.73 is nu verkrijgbaar bij de OneCNC Update Server.

Lees meer ...

OneCNCXR7 Update 51.67

We hebben nu OneCNCXR7 Versie Update 51.67 vrijgegeven

Dit is een belangrijke update omdat het veel fixes en een verbetering in de GUI heeft om de oppervlakconstructiemethoden in de Command Manager te tonen.

Deze afbeelding toont de weergave van de oppervlaktegebouwmethode en een aantal indicatiewerkzaamheden.

Command Manager Graphics

command

Draaibank C-asfunctie

De C-as-functie van de draaibank is verbeterd om de selectiemethode beter te behandelen bij het gebruik van de ketting. In bepaalde situaties werd de eerste entiteit niet geïnterpoleerd bij gebruik van de C-as rotatiemodus in de keten.

chain

Molen- en draaibankgereedschap wijzigen dialoog

De nieuwe variabelen optie in het Tool Change is gevonden, in sommige gevallen zijn de variabelen niet correct opgeslagen.
Dit wordt nu gecorrigeerd in deze versie

Draaibare draad gereedschap

Het draaibank in de draaibankbibliotheek is gewijzigd om een ​​nieuw gereedschap op te slaan. Voordat het werkte door een bestaand kopie te kopiëren, maar in een aantal cased creaties, was er een probleem.

Draaibank B-asmodule

OneCNC Lathe Expert B-asmodule heeft nu de mogelijkheid van Z-level Complete Finish

area

Ruimte bewerking

Er was verdere ontwikkeling en veranderingen in de sareamachining tool path strategie. De vroegere machinebewegingsstrategie was beperkt tot een minimale gereedschap diameter van 1 mm. Dit is nu uitgebreid om kleinere gereedschappen te laten gebruiken. Oppervlakte-afwerking is verbeterd en geoptimaliseerd. Het is belangrijk om te onthouden om te helpen bij het genereren van gereedschapspadgeneratie wanneer meerdere afzonderlijke machinebewerkingen nodig zijn. Het is beter om elk gebied afzonderlijk te selecteren in plaats van alle gebieden tegelijk te selecteren. Bij het selecteren van meerdere afzonderlijke gebieden afhankelijk van de deeltjesgrootte en het daar gebruikte gereedschap, kan er een grotere tijd worden genomen om de gereedschapspaden te produceren door het hele model in plaats van de afzonderlijke gebieden te controleren.

Constante offset bewerking

Er was verdere ontwikkeling en veranderingen in deze tool pathe strategie.
Voorheen was deze strategie beperkt tot een minimale gereedschap diameter van 1 mm. Dit is nu uitgebreid tot kleinere gereedschappen met verbeterde oppervlakteafwerking.

Specifieke opmerking voor het NC-bestand plaatsen

Voorheen in OneCNC werd de gebruikte post altijd opgeslagen op het tekendossier samen met het pad naar dat postbestand.

Vanwege de toegevoegde beveiliging nu wanneer gebruikers bestanden importeren van eerdere of zelfs van ondersteuning of andere gebruikers, is dat pad van het postbestand mogelijk niet juist. Nu bij het laden van bestanden als deze wordt de gebruiker aangemeld dat de post van dat pad niet kan worden gevonden en de gebruiker zal het bestand dan moeten selecteren om ervoor te zorgen dat de juiste post wordt gebruikt. Dit bericht zou normaal gezien niet gezien worden omdat de post op hun pc zou worden gevonden, maar het kwam uit OneCNCXR6. Als voorbeeld zou het zeggen dat de post niet kan worden gevonden, want voor security OneCNCXR7 moet het bestand nu van de juiste directory van OneCNC

Deze update is nu beschikbaar via de OneCNC Update Server

Lees meer ...

OneCNCXR7 Update 51.57

OneCNC heeft OneCNCXR7 Versie 51.57 uitgegeven

LATHE NIEUWE EIGENSCHAPPEN:

Er zijn veranderingen in de OneCNCXR7 draaibankversies

We hebben nu een schakelaar toegevoegd in het hoofd dialoogvenster Tool Change om de spindelrichting te controleren.

Wanneer de vereiste codes in de gewenste positie in de post worden toegevoegd, kan de richting in het gereedschapsdialoog worden ingesteld.

Er is ook een tag box om het te laten ontgrendelen om te veranderen.

lr1

LATHE CUSTOM VARIABLES:

We hebben de mogelijkheid toegevoegd voor gebruikers om aangepaste variabele vereiste codes toe te voegen voor het regelen van touwenwisseling en andere functies die nodig zijn in multifunctionele machines.

Deze wijziging is vooral van toepassing op de multifunctionale draaibanken, zoals de draaibank met C-as of C + Y-as of de C + Y + B-as

lr2

MILL NIEUWE KENMERKEN

Er zijn veranderingen in de OneCNCXR7 Mill Versions

We hebben nu een schakelaar toegevoegd in het hoofd dialoogvenster Tool Change om de spindelrichting te controleren.

Wanneer de vereiste codes in de gewenste positie in de post worden toegevoegd, kan de richting in het gereedschapsdialoog worden ingesteld.

Er is ook een tag box om het te laten ontgrendelen om te veranderen.

mr1

MILL CUSTOM VARIABLES:

We hebben de mogelijkheid toegevoegd voor gebruikers om vereiste codes toe te voegen voor het besturen van spindelwisselwijzigingen en andere functies die nodig zijn in multifunctionele machines.

mr2

Andere updates

Nieuwe taal ondersteuning voor:

Duitse Franse en Japanse Talen updates.

Andere wijzigingen.

Duitse gereedschapsbestanden hanteren nu de komma's en de volledige stops in de nieuwe bibliotheekbibliotheken en materiaalbibliotheken.

Nieuwe bijgewerkte Help-bestanden

Dit is nu beschikbaar via de OneCNC Update-server.