OneCNCXP 5,30

Update är nu släppt, detaljer är i nyheterna forumet

Verktygs Anteckningar:
En ny funktion har lagts till OneCNC-XP-serien alla versioner uppdaterar 5.30. Det har lagts till på grund av användarnas önskemål.

Vi har också genomfört och återvände som utlovat rampen Z nivån finish till startalternativ för den funktionen i expert-och yrkes versioner också.

Flerspråkig Problem:
Många justeringar som gjorts för att rätta till språkproblem i inlägget och förhoppningsvis är vi nu i slutet av vår flerspråkiga inkorporerings problem som det har justerats i den här uppdateringen.