OneCNCXP 5,30

Update er nu frigivet, er detaljerne i nyhederne forum

Tool Noter:
En ny funktion er blevet tilføjet til OneCNC-XP-serien alle versioner opdatere 5.30. Det er blevet tilføjet på grund af brugerens anmodninger.

Vi har også udfyldes og returneres som lovet rampen Z niveau finish til start muligheder for denne funktion i ekspert og professionelle versioner også.

Flersprogede Problemer:
Mange justeringer for at korrigere sprogproblemer i post, og forhåbentlig er vi nu ved afslutningen af ​​vores flersprogede iblanding problemer som der er blevet justeret i denne opdatering.