OneCNCXR7 Udgivelse 51,89

OneCNC har udgivet OneCNCXR7 Version Update 51.89

Der er mange justeringer i denne udgave, der gælder for alle versioner af OneCNCXR7

De vigtigste ændringer i denne udgivelse er:

Udtrækningsenheder:

Mange brugere blev brugt til blot at udvinde geometri enheder til det nuværende lag.

OneCNC i den foregående udgivelse gav mulighed for at udtrække og flytte uddragne enheder til et lag, der er udpeget som en standardindstilling. Dette blev gjort for at adskille udvundet geometri, fordi ekstraheret er bedst egnet geometri i stedet for tegnet geometri. OneCNCXR7 Version opdatering 51.88 ekstraherer som standard de ekstraherede enheder til det ekstraherede lag, men det understøtter også at skifte det ekstraherede til det nuværende lag.

Denne nye indstilling kan findes Fil> OneCNC Egenskaber> Layer Tab

extract

Kinesisk sprogversion:

Denne udgave indeholder de seneste opdateringer til bith de traditionelle og forenklede versioner af kinesiske sprog.
Der er en opdatering til det tyske og japanske sprog for at afspejle de seneste ændringer.

Dimensioner

3D-dimensioner kan nu bruge enheder, der ikke er i samme plan.
Denne evne bør kun bruges med omhu.
Visningen skal drejes til flyet, at dimensionen skal ses på for at kontrollere og sikre, at dimensionen henviser til de enheder, du har brug for.
I 3D er referencelinierne muligvis ikke på de valgte enheder

dinension

True Type Fonts

Tekst til geometri (vektoriseret tekst) True Type skrifttyper funktion brug det blev fundet, at nogle skrifttyper havde dublet enheder. Denne version korrigerer det, så der ikke er nogen duplikeret geometri, der forårsager en flergravering af disse enheder.

Kølemiddelindstilling

Redigeringen af ​​kølevæskenavnet i værktøjsskiftedialogen blev ikke gemt korrekt.

Dette er nu tilgængeligt på OneCNC-opdateringsserveren

Læs mere ...

OneCNCXR7 Udgivelse 51,84

Vi har udgivet i dag OneCNCXR7 Version Release 51.84

Der er et par tilpasninger i denne udgave.

Denne version er gældende for alle OneCNCXR7-systemer.

Lag

Alle uddragne enheder anvendes automatisk til lag, der er udpeget. Nu, hvis en bruger skal udtrække flere grænser for at holde dem adskilt, behøver de bare at højreklikke lag og tilføje til lagnavnet f.eks. uddragne lomme på den måde, de vil have rekord af, hvad den ekstraherede var til.

Dette er langt siimpler at kopiere mv og giver logisk rydning.

Højre mus på lagnavn

select 1

Tilføj for eksempel lomme

select 2

Bruger TIP

Et tip om ekstraheret, hvis det er en 3D-model, bruger kun "ekstrakt alle" sparsomt, fordi det tilføjer potentielt tusindvis af enheder til databasen og vil bremse dit system unødigt. Hvis alt du behøver, er nogle størrelser af modellen, er der bedre værktøjer til at verificere data eller vælge individuelle elementer uden at bremse systemet ned. Et andet tip er, hvis du skal bruge vælg alle, hvad der kræves fra de oprettede enheder, og klik på fortryd for at fjerne databasen fra enhederne.

Denne OneCNCXR7 Version Release 51.84 er tilgængelig nu i opdateringsserveren.

Læs mere ...

OneCNCXR7-udgivelse 51,81

Vi har udgivet OneCNCXR7 Version Release 51.81

Denne udgivelse indeholder et stort antal rettelser og justeringer og gælder for alle versioner af OneCNCXR7

VIGTIG BEMÆRK:

Dette er en vigtig funktion at notere denne opdatering.

På grund af talrige opdateringer til lagnavne og DXF-håndtering for fuldt ud at understøtte multi-byte og standardtekst eller en kombination af begge typer for at overholde nogle internationale sprog har det været nødvendigt at ændre nogle detaljer i vores interne datastruktur af *. onecnc filer.

Det betyder, at de filer, der oprettes i denne version, ikke er bagudkompatible med tidligere versioner af OneCNCXR7. Tidligere filer er fremadkompatible, hvilket ikke er et problem. Dette er mere en advarsel, hvis du støtter brugere med denne version, skal de også have denne opdatering til at læse filen, eller du skal bruge den tidligere version.

De øvrige hovedjusteringer er:

Mill Simulation

OneCNCXR7 er designet til at blive brugt hvor toppen af ​​delen er Z 0. Nogle brugere bruger også den har maskinbordet eller bunden af ​​delen som Z 0. Der blev foretaget en justering for de pågældende brugere, så det første skridt ikke gør kommer fra bordet eller bunden, hvilket vil indikere en kollision.

DXF Import / Export

Mange ændringer og justeringer blev foretaget til både DXF / DWG import og eksportfunktioner for at hjælpe de landesprog, der understøtter og bruger multi-byte tegn og en kombination af både snarere end normal tekst. Font Style navne er også nu bestået for at hjælpe CAD DXF, der har svært ved at importere og erstatte tekst stilarter.

Lag

Lagnavne er begrænset til 32 tegn. Justeringer blev lavet til også at håndtere multi-byte tegn også i tællingen til 32, selvom de bruger mange flere byte.

Tidligere, da en bruger udvindet grometri blev det automatisk anbragt på lag "Udtræk" på grund af forskellige ændringer i de sidste par opdateringer, der var stoppet med at arbejde, og i stedet blev de udpakkede enheder placeret på det nuværende lag.

Denne 51.80-udgivelse indeholder nu reparationen, og den ekstraherede geometri placeres igen automatisk på lag "ekstraheret".

Din nuværende lagindstilling forbliver uændret. Det er kun det, uanset hvilket lag du har indstillet den ekstraherede geometri, placeres på "ekstraheret".

Sprog

Nye sprog opdateringer til tysk hollandsk italiensk kinesisk traditionelt og koreansk og japansk sprog.

Hjælp filer

Ny opdateret hjælpefil til den italienske version.

Denne udgivelse er nu tilgængelig på OneCNC Update-serveren,