OneCNCXP 5,29

New Z Level Technology indført:

OneCNCXP indeholder nu ny state-of-the-art Z niveau bearbejdning teknologi i Expert og Professional udgaver

Det er ved at blive leveret som en opdatering uden omkostninger for brugere med licens.

Den nye teknologi er nu inkluderet nu for fastsættelse af niveauet automatisk i Z niveau skrub.

Det er nu bare et spørgsmål om at vælge, som du vil niveauerne fundet automatisk, og det vil finde dem.

Se noter i tips og tricks om brug som hjælp fil er endnu ikke opdateret.

PC Hardware Hukommelse Håndtering:
Vi har fået nogle hardware bryder rapporter, og det er blevet grundigt undersøgt med de forskellige kombinationer af hardware, som brugere anvender, og vi har gjort vores software mere modstandsdygtig over for nogle hardware problemer i denne version.

Dette har nødvendiggjort indkøb hardware det samme som brugere anvender for strenge test. Dette har gjort det muligt for os at levere en højere grad af tilfredshed, selv med denne hardware. Der er gjort alt for at imødekomme den hardware som rapporteret i stedet for bare sige, at du har en hardware problem.

Dette er naturligvis ikke betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om din hardware. Du bør altid sørge for du har de nyeste drivere købe god RAM og lytte til andre brugere i forum for hardware rådgivning, når de køber ny hardware til enhver tid.

Vi har også foretaget nogle justeringer for brugere, der forsøger at maskine modeller med en meget høj tolerance og i virkeligheden nogle tilfælde bearbejdning tolerance var meget højere end tolerancen, at modellen blev oprettet i SW. Vi har gjort vores software også mere modstandsdygtig over for denne type problem.

Vi vil også gerne rådgive, at vi har udført meget strenge test, og vi har en klar præference for Windows XP Professional og fra vores test, vi tror på, at der er mere modstandsdygtig over for hardware og hukommelse, selvom vi ikke går ind for, at hver bruger skal købe det, men snarere end blot at rådgive af vores resultater.

Dette løser også den rapporterede Multi Lingual problem i de Job Manager noter.

Kontakt dit salgskontor for link til download.