OneCNCXP 5.23

Den OneCNCXP 5.23 Version er nu frigivet til licenserede brugere af OneCNCXP. Filen er over 100 Meg, så du brug for at kontakte salgskontor for det link, hvis du kan håndtere den størrelse fil. De, der ikke kan bør diskutere at få en CDROM fra dit salgskontor. Det er en opdatering med mange nye funktioner og også korrektioner som rapporteret af vores beta team og vores egen interne grundig afprøvning. Vi må lægge på rekord den enorme støtte og hjælp, vi modtager fra vores team.

De store funktionelle tilføjelser er.

Nyt lommetyveri:
Et nyt multi-logik 2 1/2 D pocketing funktion.

Denne funktion har et udvalg af post metoder såsom helix rampe indrejse, zig zag rampe indgangsrampe grænse og styrte indrejse. Nyt værktøj kontrol over indkasserer udefra ind eller indefra og ud. Ny kontrol over klatre eller konventionel fræsning som også omfatter helix og zig zag poster. Denne tilføjelse gælder OneCNC-XP mølle produktion, professionel og Expert versioner.

New Z niveau skrub:
Ny SMT multi logik Z niveau skrub

Denne funktion har et udvalg af post metoder såsom helix rampe indrejse, zig zag rampe indgangsrampe grænse og styrte indrejse. Ny kontrol over indkasserer udefra ind eller indefra og ud. Ny kontrol over klatre eller konventionel fræsning som også omfatter helix og zig zag poster. Denne tilføjelse gælder for OneCNC-XP Mill professionel og ekspert versioner.

Den multi logik er uhyre intelligent i den respekt, at hvis du for eksempel vælger helix rampe indgang, fordi du tror, ​​det vil passe da det maskinerne ned i forskellige niveauer, hvis det kommer til et niveau, hvor helix post ikke vil passe den stopper og giver dig mulighed for at vælge en anden mulighed for det næste niveau, som kan være zig zag rampe eller hvis der ikke er plads til venstre, kan du nødt til at bruge springet indrejse.

Lommen som du skærer kan have svære øer eller koniske vægge og alle mulige forhindringer for at forhindre normal enkelt position indrejse. Det kan endda flytte indgang til helix automatisk at finde den optimerede position på hvert niveau.

Det er derfor, vi kaldte det MLP multi logik pocketing. Dette har været i OneCNCXP udvikling i over et år, da det er en meget intelligent og meget teknisk tilføjelse til OneCNC-XP funktionalitet.

Ny NC File Preview-funktionen:
Nu introducerer vi en speciel ny funktion i OneCNC-XP

Helt ny dynamisk styret NC fil preview af din side, der bearbejdes. Dette er den mest interaktivt stand CAM simulering, som vi mener er blevet udviklet endnu. Du kan se værktøjet bearbejdning den del, og når dette sker som en visuel film, du har fuldstændig kontrol over visning metoden. Selv om det er i aktion, kan du rotere zoome og panorere, mens det er i bevægelse uden bevægelse stoppe. Det er noget særligt at se. Brugere, der har set og brugt det fortæller os, at det er awesome, så vi vil lade dig være dommer også.

Det er de store tilføjelser, men der er mange andre mindre tune ups, som vi foretrækker at kalde dem.

Dette afslutter udgivelsen af ​​dette produkt, selv hvis der er tekniske problemer vil de naturligt blive fastsat som de er rapporteret. Vi har nogle meget erfarne højproduktive skimmel butikker ved hjælp af softwaren, og de fortæller os, at det er at spare dem bundter og rose os om, hvordan solid systemet er.

Verifikationsværktøjer De alle udviklede i hus ved vores eget udviklingsteam er nu udviklet til et niveau nu, at andre cam leverandører kun kan drømme om.

Jeg er sikker på, som den virkelige evne OneCNCXP området begynder at dukke fuldt vores brugere vil en del af et stadigt voksende CAM samfund.

Dette er nu tilgængelig. Kontakt dit salgskontor for denne opdatering, hvis du er en licenseret OneCNC-XP-bruger.