OneCNCXR7 Update Release 51.73

OneCNCXR7 Version Update er frigivet

Denne opdatering har en kombination af rettelser og justeringer samt nogle nye funktioner og gælder for alle versioner af OneCNCXR7

OneCNCXR7 Mill Expert Area Machining og Konstant Offset-bearbejdning har fået nogle optimerings- og overfladebehandlinger forbedret, så de passer til alle værktøjsstørrelser.

Der er en ny opdateret engelsk hjælpefil

Der er en ny opdateret italiensk hjælpefil

Der er en opdatering til den kinesiske traditionelle oversættelse

Der er en opdatering til den nederlandske oversættelse

Der er en opdatering til den nederlandske oversættelse.

OneCNCXR7 Installer har nu de samme versioner for både OneCNCXR7 64 Bit og 32 Bit

OneCNCXR7 Update Version 51.73 er ​​nu tilgængelig fra OneCNC Update Server.