OneCNCXR7 Update Release 51.73

OneCNCXR7 Versie Update is vrijgegeven

Deze update bevat een combinatie van fixes en aanpassingen evenals enkele nieuwe functies en is van toepassing op alle versies van OneCNCXR7

OneCNCXR7 Mill Expert Area Machining en Constant Offset machining heeft een aantal optimalisatie en oppervlakte afwerking verbeterd om alle gereedschapsmaten aan te passen.

Er is een nieuw bijgewerkt Engels Help bestand

Er is een nieuw bijgewerkt Italiaans Help-bestand

Er is een update voor de Chinese Traditionele Vertaling

Er is een update voor de Nederlandse vertaling

Er is een update naar de Nederlandse vertaling.

De OneCNCXR7-installatie heeft nu dezelfde versies voor zowel OneCNCXR7 64 Bit als 32 Bit

OneCNCXR7 Update Versie 51.73 is nu verkrijgbaar bij de OneCNC Update Server.

Lees meer ...