OneCNCXR3 11,10

Detta gäller endast OneCNCXR3 Lathe Professional

Ändringar gjordes för att den extra Mill Turn modul B-axel. Detta tillför funktionalitet till B-axel-formatet för att möjliggöra olika typer av B-axliga maskiner plan samordning.

Vad kommer efter OneCNCXR3:

Det finns en stor uppdatering på väg till översättarna som har arbetat med under de senaste månaderna.

Primära översättare:

Dessa är våra viktigaste översättare eftersom de är internationella publicerade standarder. Även om dessa är internationella standarder vi kontinuerligt övervaka hur andra CAD-system exporterar dessa filer och göra vissa justeringar i enlighet därmed. Det är därför som de anses vara de främsta översättare och är inte föremål för versioner av exporterande CAD.

T han Primära översättare Inkludera:

STEP IGES och VDA-FS

Sekundära översättare:

Dessa är våra sekundära översättare eftersom de inte internationell standard och är vid den föränderliga godtycke utvecklarna av de enskilda produkterna. Det är därför vi kallar dem sekundära översättare plus det faktum att de, och kan ofta versionen begränsas. Vi rekommenderar alltid att användarna anger STEP eller IGES från sina kunder för att ta bort beroendet av viss version integritet.

De Sekundära översättare Inkludera:

Parasolid Rhino3D (3DM) SAT STL DXF G Code och Solidworks.

Läs mer ...

OneCNCXR3 11,08

Innehållet i Update 11,0 8

Detta gäller endast OneCNCXR3 Lathe Professional och OneCNCXR3 svarv Express

Ändringar gjordes för att de lagt Mill Turn moduler CY och B för att möjliggöra funktionerna i G17 och eller G19 för Y-och B-axel. För att förenkla inlägg om en ny inställning har inkluderats i fliken Multi Axis i inlägget.

Läs mer ...

OneCNCXR3 11,02

OM DU HAR OneCNCXR3 NETWORK VERSION INSTALLERA INTE V11.02 UPPDATERING OM INTE DU HAR EN NY CDKEY för servern och ett nytt serienummer FÖR SERVER
_______

Wenn SIE MIT einer OneCNCXR3 NETZWERKVERSION ARBEITEN, INSTALLIEREN SIE V11.02 NICHT bevor SIE EIN NEUES Passwort FÜR DEN SERVER ANGEFORDERT HABEN

Servern och följetonger gäller endast serverprogramvaran och inte på produktens programvara eller produkt serier.

Innehållet i Update 11.02

New OneCNC Server Version 2,02
Den OneCNC hade varit re-utvecklade för att ge mer licensiering flexibilitet och hantera framtida versioner. Det är en fråga där den nya serverprogramvaran kräver nya serier och en ny cdkey för installation. Detta påverkar bara OneCNCXR3 Network-användare och endast version 11.02 och senare.

Simulering / Rest
Alla fräs-och svarv versioner har haft nytta av vår omfattande optimering av vår Simulering / Rest funktionalitet. Dessa har gynnat både hastighetsökning och tolerans förfining. Vila materialet börjar nu visar från 0,15 mm ökar i gul färg då blir apelsin ända till rött och sedan djupröd.

Lathe Mill Turn
Den svarv kvarn tur Y-axel-modulen har haft viss förfining att minska stödet och förbättra programmerings konsistens. Arcs på Y-axeln är nu begränsad till R samma som bågarna för wrap cykel definieras endast som R. De flesta kontroller Fanuc vara den viktigaste accepterar endast R för wrap cykeln och vi har gjort det Y står inför samma i version 11,02