OneCNCXR3 11,02

OM DU HAR OneCNCXR3 NETWORK VERSION INSTALLERA INTE V11.02 UPPDATERING OM INTE DU HAR EN NY CDKEY för servern och ett nytt serienummer FÖR SERVER
_______

Wenn SIE MIT einer OneCNCXR3 NETZWERKVERSION ARBEITEN, INSTALLIEREN SIE V11.02 NICHT bevor SIE EIN NEUES Passwort FÜR DEN SERVER ANGEFORDERT HABEN

Servern och följetonger gäller endast serverprogramvaran och inte på produktens programvara eller produkt serier.

Innehållet i Update 11.02

New OneCNC Server Version 2,02
Den OneCNC hade varit re-utvecklade för att ge mer licensiering flexibilitet och hantera framtida versioner. Det är en fråga där den nya serverprogramvaran kräver nya serier och en ny cdkey för installation. Detta påverkar bara OneCNCXR3 Network-användare och endast version 11.02 och senare.

Simulering / Rest
Alla fräs-och svarv versioner har haft nytta av vår omfattande optimering av vår Simulering / Rest funktionalitet. Dessa har gynnat både hastighetsökning och tolerans förfining. Vila materialet börjar nu visar från 0,15 mm ökar i gul färg då blir apelsin ända till rött och sedan djupröd.

Lathe Mill Turn
Den svarv kvarn tur Y-axel-modulen har haft viss förfining att minska stödet och förbättra programmerings konsistens. Arcs på Y-axeln är nu begränsad till R samma som bågarna för wrap cykel definieras endast som R. De flesta kontroller Fanuc vara den viktigaste accepterar endast R för wrap cykeln och vi har gjort det Y står inför samma i version 11,02