OneCNCXR3 11.10

Dette gælder kun for OneCNCXR3 Drejebænk Professional

Ændringer er foretaget i den tilføjede Mill Turn modul B-akse. Dette tilføjer funktionalitet til B-akse-format for at tillade de forskellige typer af B akset maskiner plan koordination.

Hvad der kommer til OneCNCXR3:

Der er en større opdatering kommer til oversættere, der er blevet arbejdet på i de sidste mange måneder.

Primære Oversættere:

Det er vores vigtigste oversættere, fordi de er til internationale offentliggjorte standarder. Selv om disse er internationale standarder, vi hele tiden overvåge, hvordan andre CAD-systemer eksporterer disse filer og foretage nogle justeringer. Det er derfor, de betragtes som de primære oversættere og er ikke underlagt versioner af eksporterende CAD.

T han Primære Oversættere Medtag:

STEP IGES og VDA-FS

Sekundære oversættere:

Det er vores sekundære oversættere fordi de ikke er til internationale standarder, og er i den foranderlige skøn udviklerne af bestemte produkter. Det er derfor, vi kalder dem sekundære oversættere plus det faktum, at de og kan ofte versionen begrænset. Vi vil altid anbefale, at brugerne angiver STEP eller IGES fra deres kunder til at fjerne afhængigheden af ​​særlige version integritet.

De sekundære Oversættere Medtag:

Parasolid Rhino3D (3DM) SAT STL DXF G Code og Solidworks.

Læs mere ...

OneCNCXR3 11.08

Indholdet af Opdatering 11,0 8

Dette gælder kun for OneCNCXR3 Drejebænk Professional og OneCNCXR3 Drejebænk Express

Ændringer er foretaget i de tilføjede Mill Turn moduler CY og B for at give funktionaliteten af ​​G17 og eller G19 for Y og B-aksen. For at forenkle stillingen sætte en ny indstilling er inkluderet i fanen Multi akse i posten.

Læs mere ...

OneCNCXR3 11.02

HVIS DU HAR OneCNCXR3 NETWORK VERSION IKKE INSTALL V11.02 UPDATE medmindre du har en NY Cdkey for serveren OG EN NY SERIAL for serveren
_______

WENN SIE MIT EINER OneCNCXR3 NETZWERKVERSION Arbeiten, INSTALLIEREN SIE V11.02 NICHT bevor SIE EIN NEUES Passwort FÜR DEN SERVER ANGEFORDERT haben

Serveren og føljetoner gælder kun for den server software og ikke til produktet software eller produkt føljetoner.

Indholdet af Update 11.02

Ny OneCNC Server Version 2.02
OneCNC havde været re-udviklet til at tillade mere licens fleksibilitet og til at håndtere fremtidige udgivelser. Der er et spørgsmål, hvor den nye server software kræver nye serier og en ny Cdkey til installation. Dette påvirker kun OneCNCXR3 netbrugere og eneste version 11.02 og senere.

Simulation / Rest
Alle fræse-og drejebænk versioner har haft en fordel af vores omfattende optimering af vores Simulation / Rest funktionalitet. Disse har nydt både fra hastighedsforøgelse og tolerance raffinement. Rest materiale begynder nu at vise fra 0.15mm stigende i gul farve, så bliver appelsin lige igennem til rød og derefter dyb rød.

Drejebænk Mill Turn
Drejebænk mølle turn Y-akse modul har haft nogle raffinement at mindske støtte og forbedre programmeringens konsistens. Buer på Y-aksen er nu begrænset til R det samme som buerne til wrap cyklus kun defineres som R. Hovedparten af ​​kontrollen Fanuc være det vigtigste accepterer kun R for wrap cyklus, og vi har gjort det Y står det samme i udgave 11.02