OneCNCXR4 20,57

Gäller för alla versioner av OneCNCXR4

Tillägg:

Ny funktionalitet för OneCNCXR4 Solid Skapare:

Ny Inkom modul för OneCNCXR4 Mill Expert, Professional, svarv Professional och Wire EDM.

Denna funktionalitet och modul ger automatiserad förmåga att automatiskt skapa ett pappers-space 2D ritning från en 3D-modell.

Denna modul är en separat merkostnad vid behov.

Kontakta din försäljningskontor för en online-look-se till denna helt fantastisk tillägg till programmet, särskilt om du tillhandahåller butik eller kundritningar. Detta är ett automatiskt sätt att ge mycket professionellt papper-space 2D ritning med minimal användarinmatning ..

Nya funktioner och tillägg till OneCNCXR4 Fräsning serien.

HS kasserar i OneCNCXR4 har ytterligare optimerats för att hjälpa till att spara bearbetningstiden och använder mindre minne. Den grovbearbetning vid användning tillsammans med HS vila bearbetning har nu renodlats för att helt klara om möjligt alla små bitar så att den andra resten operationen endast har till maskinen där den första verktygsbanan inte kunde passa i stället för andra områden som ger mycket större effektivitet.

HS fickor har nu optimerats för att dra nytta av att använda båge NC-kod om möjligt hjälpa de äldre maskiner med begränsat minne.

Det kommer att finnas ytterligare fördelar som kommer i 3D HS bearbetningsområdet efter avslutad vårt omfattande testprogram.

Ny Turbo Mode Simulation Funktionalitet:

På grund av våra många flyg-användare, mögel beslutsfattare och patternmakers rapporterar att de är mycket nöjda med funktionaliteten i OneCNC och har begärt att vi rymma mer fart i simuleringen och övriga kontroll av stora 3D-filer.

Turboläget är endast avsedd för hastigheten på stora 3 axliga filer eftersom den icke turbo simuleringen är avsedd för standardhastighet endast eller mindre för att få full simulering eftersom på vissa datorer hoppa av detaljer kan förekomma på hastigheter över standard.

Vi har i stor utsträckning arbetar med det och är nu glad att släppa en ny turbo anläggning.

Vi har släppt vår nya motor Turbo Mode simulering som har för enkel användning kombinerats med vår funktionalitet fasta bearbetningssimulering för att ge hastigheter som är helt fantastisk i den tid som sparas på stora 3D-filer. Även om det inte har en användning i små och genomsnittlig filstorlek vi svarat på deras begäran för att rymma stora filer. Många användare har gått över från andra CAD-CAM på grund av den unika funktionaliteten hos den OneCNC HS maskinbearbetning.

Denna turboläge förmåga är helt enkelt slås på i dialogrutan simuleringen genom att tagga Turbo taggen.
Turbo-taggen fungerar automatiskt och är inte tillgänglig i alla situationer med alla funktioner.
Turboläget är automatiserad och taggen är tillgänglig för de funktioner som den används med.
Turboläget stöder inte koniska stil verktyg som avsmalnande pinnfräsar eller gravyr verktyg.
Turbo Mode gäller inte för fleraxliga eftersom det är en 3-axel funktion.
Turboläget stöder inte interaktiv snittsnittning.

Hela syftet med Turbo Mode är för stora filer med pinnfräs eller kulkvarn eller borrning. De viktigaste områdena är det tillgängligt för är 3D 3 axlig bearbetning från lager gräns och lager omfattning. Turbo-taggen finns inte i lager modell läge eller fleraxeldrift.

Justeringar:

Modeller motorn har ändrats och uppdaterats så att pappersrymden funktionalitet och har förbättrats inom områdena filé och andra modell helande förmågor.

Översättarna har uppdaterats i samband med eventuella mottagna rapporter.

De beläggningsfunktioner har justerats på grund av olika faktiska rapporterna mottagits.

Nya standardskärmfärger:

På allmän begäran standardfärgerna för ritnings skärm och simulerings skärmar de är nu Grey Gradient istället för blå. Blått och alla andra färger är naturligtvis fortfarande tillgängliga och kommer fortfarande in.

Ny Markör

På grund av den förbättrade kvaliteten på LCD-skärmar som vi hade önskemål om att justera ritningen skärmen markör som har gjorts till allmän begäran.

Språk:

Det har varit justeringar Japanska Tyska danska polska språken inline med ny funktionalitet samt justeringar.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,50

Gäller för alla versioner av OneCNCXR4

Justeringar
DXF export har haft ytterligare justeringar för de system som fortfarande inte kan öppna 2010-versionen DXF-filer. Korrigeringarna var främst att göra med flera rader av anteckningar.

Justeringar för fräs-och svarv versioner
Jobbet Blad tider har förbättrats för att stödja objekt slås på eller av i NC-chef.

Justeringar bara för bruket expert och professionella versioner
En del av de meddelanden som visas i flera delar under rutiner har förbättrats för användaren.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,46

Eftersom de flesta av den här uppdateringen påverkar alla OneCNCXR4 versioner rekommenderas att alla OneCNCXR4 användare att uppdatera till denna version.

Tillägg
Som svar på allmän begäran OneCNCXR4 version 20.46 nu export och import alla linjetyper färger skikt och dimensioner.

Språk
Det koreanska språket har haft en större uppdatering och alla koreanska användare skulle uppmanas att installera den här versionen.

Justeringar
DXF export har justerats för att hjälpa andra system som inte är up-to-date med 2010 versionerna av DXF.

OneCNCXR4 ursprungligen släpptes exportera Autodesk version 2010 DXF och DWG men från feedback vi har funnit att nästan alla andra system för CAD och CAM är efter i DXF-och DWG-fil läsning och därför inte kan läsa 2010 versionsfiler vid denna tid.

När användare skickar filer till kunder som de kanske inte vet vilken version som deras kund använder så vi har ändrat OneCNCXR4 att hjälpa detta automatiskt.

OneCNCXR4 har nu bytt tillbaka till tidigare version exportera så mest ansedda system bör nu kunna läsa export från OneCNCXR4.

Det var en justering till Z-nivå avsluta bara i "tum"-versionen. Detta var för att rätta till en variabel inställning problem endast i denna version.