OneCNCXR4 20,73

Vissa justeringar till kvarn-och svarv versioner för 4 axel Wrap Bearbetning:

Vissa justeringar gjordes för att bättre hantera stängning och återställning av 4 Axis Wrap-funktion.

Detta gäller alla OneCNCXR4 professionell och sakkunnig fräsversionerna och OneCNCXR4 uttrycka och professionella svarv versioner.

I kvarn versionerna rotera axeln formatet används nu för att ställa in Wrap detsamma som det gör för positionsbearbetningsfunktioner.

I svarv versionerna rotera axeln används också för att ställa in wrap och wrap är nu automatiskt till noll vid utgången av den funktionen så om det finns en svarvoperation som ska användas efter en wrap-funktion den wrap har redan ställts in.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,72

Vissa justeringar för import av modeller:
Ytterligare några justeringar har gjorts för att bättre möta misstänkt importerade modeller. Detta gäller för alla OneCNCXR4 fräs versioner av.

Nya funktioner

OneCNC Lägg Custom har omskapas att acceptera klistra av större filer för text.

Nya språk uppdateringar

Språk som har uppdaterats för Polska Nederländska Danska japanska och koreanska.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,70

Vissa justeringar för import av modeller:

Vissa justeringar gjordes för att bättre hantera misstänkta importerade modeller. Detta gäller för alla OneCNCXR4 fräs versioner av.