OneCNCXR4 21,33

OneCNCXR4 Lathe Version

Det är en förändring i OneCNCXR4 Lathe Professional och Express version svarv verktygsväxlingsinställning. Rullgardinsmenyn för verktygsval ändrades till direkt inresa och logik sätts för att förhindra användare som kan tabba igenom samtidigt i redigeringsläge föränderliga offset numret. Detta även nu bistår multiaxel svarv verktyg numreringssystem för vissa maskiner. OneCNC svarv verktygsbyte automation ställer in offset numret samma som verktygsnummer och det är endast ändras om den ändras av användaren.

OneCNCXR4 Lathe Express C-axel och OneCNCXR4 svarv Professional har uppdaterats i HS kasserar till liknande funktioner som de OneCNCXR4 kvarn versionerna. Mikrolyftramp exit hissen är nu på hög matning (tidigare ramp dopp ränta foder) Micro lyftramp posten foder är inte ändrats och ligger kvar på rampen matning (dopp hastighet foder).Ramp (dopp matning) används som kontroll anläggning för foder posten i stället för den vanliga steget är 50% av foder som användaren kan kontrollera. Detta ställs enkelt in genom att skriva in ett% ingår såsom (120%) in i ramphastigheten genom att ingå steget hastigheten värdet.

OneCNCXR4 alla versioner

OneCNC dimensioner har korrigerats för att fixera flytta texten i dimension orsakade hela dimension för att flytta.