OneCNCXR4 21.33

OneCNCXR4 Drejebænk Version

Der er en ændring i OneCNCXR4 Drejebænk Professional og Express-version drejebænk værktøjsskift indstilling. Rullemenuen til markeringsværktøj blev ændret til direkte indtastning og logik tilføjet for at forhindre brugere, der må fanen igennem, mens i redigeringstilstand skiftende offset nummer. Det nu også bistår multi akse drejebænk værktøj nummereringssystem for nogle maskiner. OneCNC Drejebænk værktøjsskift automatisering indstiller offset nummer det samme som værktøj nummer, og det er kun ændres, hvis den ændres af brugeren.

OneCNCXR4 Drejebænk Express C-akse og OneCNCXR4 Drejebænk Professional er blevet opdateret i HS indkasserer til lignende funktioner som de OneCNCXR4 mølle-versioner. Micro lift rampe exit lift er nu på høje foder (tidligere rampe springet rate feed) Micro lift rampe entry-feed er ikke ændret sig og er fortsat på rampe foder (springet rate feed).Rampe (springet tilspænding) anvendes som en kontrol facilitet for indrejse foder snarere end den sædvanlige springet bliver 50% af foder, som brugeren kan styre. Det er nemt indstilles ved at skrive i en% indgår som (120%) trådte i rampen sats ved at indgå i springet sats værdi.

OneCNCXR4 Alle versioner

OneCNC dimensioner er blevet korrigeret for at fastsætte flytte teksten dimensionen forårsagede hele dimension at flytte.