Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR2 8,36

Server Opmerking:

De update-server is verbeterd en je moet nu in staat om beter rechtstreeks toegang tot de update van het tabblad OneCNC Vandaag en selecteer OneCNC Updates

Nieuwe versie te updaten OneCNCXR2!

Update OneCNCXR2 V8.36 release datum 20 december 2007

OneCNCXR2 draaibank Nederlandse versie
OneCNC XR2 draaibank Express en OneCNCXR2 draaibank Professionele hebben nu moest Nederlandse taal toegevoegd aan het product te installeren.

OneCNCXR2 Mill Expert met 5-assige module
OneCNCXR2 Mill Expert met 5-assige module heeft gehad modificatie toegevoegd te kunnen positioneren het startpunt voor Spiraal en Radial gereedschapspaden in 5 assen positionele modus.

Opmerking:
Er zijn geen andere updates dus tenzij je OneCNCXR2 Nederlandse taal draaibank nodig of u gebruikt OneCNCXR2 Mill Expert met 5-assige functionaliteit is er geen noodzaak om te updaten naar deze versie.

Lees meer ...

OneCNCXR2 8.35

Update OneCNCXR2 V8.35 alle versies release datum 19 oktober 2007

OneCNCXR2 alle versies

Het display van het bestand transparantie in File> Trace Afbeelding> dat was uitgeschakeld vanwege de complicaties van Windows Vista is nu weer functioneel.

OneCNCXR2 draaibank alle versies

Het is een wijziging van de de draaibank gereedschap bibliotheek gemelde problemen creëren en of het opslaan van bepaalde Steekgereedschap dekken.

Lees meer ...

OneCNCXR2 8.32

Update OneCNCXR2 V8.32 alle versies release datum 8 september 2007

OneCNCXR2 alle versies

Aanpassing van DXF invoer beter omgaan met ongeldige entiteiten wordt uitgevoerd door andere CAD.

OneCNCXR2 Alle Frezen versies

De Hole Wizard werd gewijzigd om een ​​betere greep schakelen tussen incrementele en absolute tijdens het bewerken en veranderen van absolute en incrementele tijdens het bewerken.

Hole Wizard afschuining werd gewijzigd om de verwarring tussen absolute en incrementele elimineren zoals het nu werkt gewoon van materiaal boven.

OneCNCXR2 draaibank alle versies

OneCNCXR2 draaibank bericht is gewijzigd op de algemene instellingen pagina Algemeen Formaat> Tool formaat.

Er waren drie instellingen in het vak T0101 T101 en T1

Er zijn nu slechts 3 instellingen T0101 en T101

Er is geen verandering in het optreden van de T1 werd verwijderd om te helpen bij het elimineren van verwarring.

Als een machine bericht vereist dat de T1-formaat zou je nu verwijder de {D} gecompenseerd in de post.

Opmerking:
T0101format betekent eigenlijk T01 zijnde het gereedschap nummer en de volgende 01 wordt de offset-formaat niet het vermogen van 9999 ook. T101 zijn de minder populaire T1 is slechts het gereedschap nummer en de volgende 01 weer wordt de offset.

Er is geen noodzaak voor eventuele wijzigingen in uw post met deze verandering de wijziging is gedaan alleen maar om te helpen bij het voorkomen van verkeerde in de draaibank paal.