Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR7 bijwerken 50,90

We zijn het vrijgeven van vandaag OneCNCXR7 update Versie 50.90

In deze versie zijn er heel wat veranderingen.

OneCNC Help File

In het Engels versie is er een nieuwe, geactualiseerde helpbestand nu opgenomen in de installatie.
Deze bijgewerkte Help-bestand bevat ook informatie over de nieuwe OneCNCXR7 Tool File en draaibank Holder-systeem.

OneCNC Font attributen.

OneCNC lettertype attributen van vet en cursief Deze kunnen nu worden geselecteerd op de lettertypen die eigenlijk hebben dit vermogen.

Als u klikt op het lettertype in de dialoog en de Stoute en of Cursief raken niet grijs is dit meand dat u deze attributen kunnen selecteren indien nodig.

keten Text

Keten tekst was niet eerder beschikbaar met lijn lettertypen. In deze release zijn ze nu beschikbaar zijn.

Leader Arrow Tekst

De instelling van de schuine lettertype eerder leiden tot een omweg van de leider en dit is gewijzigd in deze release.

DXF DWG Export / Import

Het werd gevonden bepaalde Unicode-lettertypen zijn niet correct exporteren en wanneer geïmporteerd naar andere CAD of terug in OneCNC de tekst was niet geldig. Enkele symbolen zoals diametersymbool was ook een probleem. In andere gevallen was de invoer niet beschikbaar Deze zijn in deze versie verholpen, zodat import / export bedrijf moet goed zijn ..

Er moet ook worden bedacht dat als je het verzenden van DWG of DXF-bestanden naar andere partijen voor de invoer in hun CAD moet u ervoor zorgen dat uw instellingen zijn geschikt. Pijlpunten mag niet worden gesloten en moet net de open lijn stijl te zien in alle andere CAD. Gebruikers moeten de Windows-lettertypen die beschikbaar zijn te gebruiken als een standaard te installeren zodat andere gebruikers met CAD in Windows ook hen kan lezen.

Als gebruikers de voorkeur aan de beter uit dimensies die in OneCNC in staat zijn te sturen raden we sturen ze als PDF-document.

Solidworks 2017

Solidworks 2017 wordt nu vrijgegeven, maar OneCNCXR7 heeft nog als 2017-bestanden importeren. Bestanden van Solidworks 2017 moet als een eerdere versie op te slaan of als een STEP-bestand of andere tot het beschikbaar is geïmporteerd worden.

Lees meer ...

OneCNCXR7 Versie Versie 50.87

OneCNC Heb plezier in het adviseren dat OneCNCXR7 wordt nu verzonden.

Deze versie heeft nu alle producten en modules opgenomen. wat betekent dat het nu onder meer de OneCNCXR7 draaibank Versions

Belangrijke ontwikkelingen in CAD en CAM functionaliteit is opgenomen in de nieuwste release van OneCNC CAD-CAM, geven gebruikers extra snelheid en kwaliteit in hun ontwerp en bewerkingsprocessen.

OneCNC werken OneCNCXR7 zijn gericht op de user experience en het toevoegen van verbeteringen om klanten te versnellen hun ontwerp en het fabricageproces.

Hier is een OneCNCXR7 Video toont de nieuwe features van OneCNCXR7.

Dit is de eerste OneCNCXR7-update sinds de release van de software in november.

In deze update zijn er wijzigingen in de volgende:

talen
Localalised vertaling is opgenomen in de volgende talen.

Japans Duits Koreaans Deens Nederlands Frans Italiaans en Spaans.

DXF / DWG Import
Er zijn wijzigingen in de import van DXF / DWG-bestanden die nu mogelijk maken voor het standaard lettertype voor het importeren van deze bestanden. Om het probleem dat kan ontstaan ​​bij het importeren van bestanden van een standaard lettertype kan worden ingesteld omdat sommige bestanden een lettertype dat u niet op uw PC kan hebben overwonnen. Deze instelling is op het eerste tabblad van het dialoogvenster OneCNC Eigenschappen.

Tekst Fonts en Dimension Fonts
Deze kunnen nu worden geselecteerd als een (alle) voor het bewerken doeleinden. Zo kun je bijvoorbeeld alle tekst fonts selecteren en bewerken op één stijl en grootte.

Simulatie
Bij het gebruik van simulatie waren er een paar meldingen van problemen soms meestal een keer de eerste keer gebruik waardoor de beëindiging .. Het is belangrijk dat de grafische stuurprogramma's up-to-date is en dat uw hardware wordt compatible.We hebben een aantal wijzigingen in de instellingen gemaakt bijstaan ​​van de grafische drivers in deze situaties voor Windows 10.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale kantoor OneCNC

OneCNC Kantoren

Lees meer ...

OneCNCXR6 bijwerken 40,93

We hebben OneCNCXR6 versie Versie update 40.93 vrijgegeven

5 Axis Toevoegingen

Deze update bevat een belangrijke update van het 5-assige paal mogelijkheid om een ​​machine aan te passen doorgaans als de horizontale stijl CNC-bewerkingscentrum.

Dit is in wezen in een horizontale stijl 5 assige machine en de 5e as roteert om de X-as.
Als u een 5-assige machine die je gelooft heeft deze configuratie is het essentieel dat u contact opnemen met uw OneCNC support office voor hulp bij het gebruik van deze functie.

OneCNCXR6 Talen

Er is een grote update van de Chinese traditionele versie.

OneCNCXR6 Wire EDM

Er was een verandering aangebracht in de vorm EDM-functie. Voorheen werd het verlof voor afwerking was verlaten groter is dan de ingestelde hoeveelheid.

OneCNCXR6 Mill Drilling

Wijzigingen werden gemaakt voor een boordiepte probleem gevonden in Siemens Machine Cycle berichten.

Dit OneCNCXR6 versie-update 40.93 is nu abailable in de update server