OneCNCXP 5,42

OneCNCXP 5.42 er frigivet skal du downloade.

CAM Inverse Indstillinger:
Denne opdatering indeholder nye cam indstillinger til maskiner, der kræver inverse I og J kommandoer.

Buer som linjer:
En tolerance er blevet tilføjet til at skære buer som linjer for at aktivere mindre kode til skrubbearbejdning.

Rendering:
Udvælgelsen rendering type i rendering vindue er blevet ændret for at forhindre rulning.

Print:
Print indstilling har nu gemt, så hvis du altid gerne udskrive 01:01 dette er nu gemt.

DXF:
Eksport af filer fra OneCNCXP i DXF lagnavne er blevet ændret til kun output alfa og numerisk til max 32 char på grund af begrænsninger i Autocad DXF.
Hvis du bruger lag navne som 1/2 "T1 stålplade vil nu læse 1_2__T1_steel i Autocad efter import have /" og mellemrum erstattet med understregninger.

Line:
Vinkel linje har nu en standard af 1 i linje længde.

Rektangel:
Rektangel tegning er blevet korrigeret i at tilføje filet til hjørner af rektanglet.

Kontakt dit salgskontor for et link til download.