OneCNCXP 5.42

OneCNCXP 5.42 is vrijgegeven downloadt.

CAM Inverse Instellingen:
Deze update bevat nieuwe cam instellingen voor machines die inverse I en J opdrachten vereisen.

Bogen als Lines:
Een tolerantie is toegevoegd voor het snijden bogen als lijnen minder code voor het voorbewerken inschakelen.

Rendering:
Het type weergave selectie in het weergave-venster is aangepast om het schuiven te voorkomen.

Print:
Print instelling hebben nu dus opgeslagen als u altijd wilt afdrukken 01:01 dit is nu opgeslagen.

DXF:
Exporteren van bestanden van OneCNCXP in DXF-layer namen zijn gewijzigd om alleen uitgang alfa en numerieke tot max. 32 char te wijten aan de beperkingen van Autocad DXF.
Als je laag namen als 1/2 gebruiken "T1 staalplaat zal nu dit lezen 1_2__T1_steel in Autocad na het importeren van het hebben van de /" en spaties vervangen door underscores.

Line:
Hoek lijn heeft nu een standaard van 1 in lijn lengte.

Rechthoek:
Rechthoek tekening is gecorrigeerd in het toevoegen van filet op de hoeken van de rechthoek.

Neem contact op met uw verkoopkantoor voor een link om te downloaden.