OneCNCXR8 utgåva 62.80

OneCNCXR8 version 62.80 är nu tillgänglig.

Z-nivå grov

I den föregående utgåvan påminde OneCNC-användare att det är att föredra att göra toppen av jobbet till Z-positionen i dialogrutan om verktygssläpp.
Detta gäller även planinställningen ovanför jobbet vid situationer med flera axlar.
Vissa användare använder undersidan av jobbet som Z-position i dialogrutan om godkännande och ställer sedan in godkännanden manuellt.
Vissa användare lägger planet på botten istället för toppen och ställer också in avstånd manuellt.

Vi har gjort ytterligare justeringar för att hjälpa användare som använder den typen av inställningar.

Z Nivå Grovbearbetning
Z-nivå grov hade en anpassning till resten bearbetningsfunktion för 3D grov eftersom den inte fungerade i vissa inställningar ..

Oberoende skalning
Denna funktion justerades för att stödja oberoende skalning av punkter.

språk
Japanska språket uppdaterades.

Den här uppdateringen är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för alla licensierade användare.