OneCNCXR8 version 62.80

OneCNCXR8 version 62.80 er nu tilgængelig.

Z niveau ujævnt

I den forrige udgivelse mindedes OneCNC-brugere om, at det foretrækkes at gøre toppen af jobbet til Z-positionen i dialogboksen med værktøjsafklaringer.
Dette gælder også for flyindstillingen oven på jobbet i tilfælde af multiakssituationer.
Nogle brugere bruger bunden af jobbet, som Z positionerer i dialogboksen om godkendelser, og indstiller derefter godkendelser manuelt.
Nogle brugere sætter flyet på bunden i stedet for på toppen og indstiller også afstandene manuelt.

Vi har foretaget yderligere justeringer for at hjælpe brugere, der bruger denne type indstilling.

Z-niveau Rough Rest-bearbejdning
Z-niveau ru havde en justering til resten bearbejdningsfunktionalitet i 3D-ru, da den ikke fungerede i nogle indstillinger ..

Uafhængig skalering
Denne funktion blev justeret for at understøtte den uafhængige skalering af point.

Sprog
Japansk sprog blev opdateret.

Denne opdatering er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren for alle licenserede brugere.