OneCNCXR7-frisättning 51,89

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Version Update 51.89

Det finns många justeringar i den här utgåvan, som är tillämplig på alla versioner av OneCNCXR7

De viktigaste ändringarna i denna utgåva är:

Utdragningsenheter:

Många användare användes för att bara extrahera geometriska enheter till det aktuella lagret.

OneCNC i föregående version släppte möjligheten att extrahera och flytta extraherade enheter till ett lager som heter extraherat som en standardinställning. Detta gjordes för att separera extraherad geometri, eftersom extraherad är den bästa passformen i stället för dras geometri. OneCNCXR7 Versionsuppdatering 51.88 extraherar fortfarande de extraherade enheterna till det extraherade skiktet, men det stöder också att koppla det extraherade till det aktuella skiktet.

Den här nya inställningen hittar du Arkiv> OneCNC-egenskaper> Fliken Layer

extract

Kinesisk språkversion:

Den här utgåvan innehåller de senaste uppdateringarna för bith de traditionella och förenklade versionerna av kinesiska språk.
Det finns en uppdatering till tyska och japanska språken för att återspegla de senaste ändringarna.

Mått

3D-dimensioner kan nu använda enheter som inte är i samma plan.
Denna förmåga bör endast användas med försiktighet.
Vyn ska roteras till planet som dimensionen ska ses på för att kontrollera och se till att dimensionen avser de enheter som du behöver.
I 3D kan referenslinjerna inte vara på de valda enheterna

dinension

True Typ Fonts

Text till geometri (vektoriserad text) Funktionen True Type-teckensnitt använder att det visat sig att vissa teckensnitt har duplicerade enheter. Denna version korrigerar det så att det inte finns någon duplicerad geometri som orsakar flera graveringar av dessa enheter.

Kylvätska inställning

Redigeringen av kylmedelsnamnet i verktygsbytesdialogrutan sparades inte korrekt.

Detta är nu tillgängligt på OneCNC-uppdateringsservern