OneCNCXR5 31,01

Det finns många ändringar och tillägg till denna version

Den stora tillägg var en ny Swept modelleringsfunktion.

Denna nya funktion ersätter den tidigare funktionen i alla versioner som har modellering och nu gör det möjligt att sopa i 3D riktningar.

Help Files

Nya justerade och uppdaterade hjälpfilen har lagts till.

Undercut Bearbetning i Mill Expert

Mill Expert har haft radiell inresa utträde läggs till posten förmåga denna verktygsbanan.

Skriv dubbel parentes

Vid borrning av flera hål från funktionen erkännande antalet hål ades i produktionen orsakar dubbel parentes. Vissa CNC-maskin kontrollerar detta orsakat ett larm.

Stöd för Bosch svarv cc220 gäng

Den gäng funktion av det här inlägget kan nu acceptera matningen av varje rad i den utsända utgång.

NCLink

Den NCLink har varit i layouten så att radnummer kan vara lättare att uppfatta.

Dialog Storlekar

Många dialogrutor har ändrats och ändrats i storlek. Detta var nödvändigt för att passa Windows8 i den japanska versionen för att tillåta vertikal skärm höjd 768 pixlar tillät inte korrekt funktion av några stora dialogrutor beroende på textstorleken.

Offset Machining Verktygs Path

Verktygsbanan toleranskontroll har justerats i Mill Expert offset bearbetning verktyg väg till bättre grepp över kanter.