OneCNCXR5 31.01

Der er mange ændringer og tilføjelser til denne version

Den største tilsætning var en ny Swept modelarbejdet.

Denne nye funktion erstatter den tidligere funktion i alle versioner, der har modellering og giver nu mulighed for fejningen på 3D-retninger.

Hjælp-filer

Ny korrigeret og opdateret hjælpefil er blevet tilføjet.

Undercut Bearbejdning i Mill Expert

Mill Expert har haft radial entry exit tilføjet til posten evne dette værktøj sti.

Udstationering dobbelt parentes

Ved boring af flere huller fra funktionen anerkendelse antallet af huller blev bogført i output forårsager dobbelt parentes. Nogle CNC-maskine styrer dette forårsagede en alarm.

Støtte til Bosch Drejebænk cc220 gevindskæring

Den nåletrådningsfunktion af dette indlæg kan nu acceptere feed af hver linje i den udstationerede output.

NCLink

Den NCLink har været i layout, så linjenumre lettere kan ses.

Dialog Størrelser

Mange dialogbokse er blevet ændret og ændret størrelse. Dette var nødvendigt for at passe til Windows8 i den japanske version for at tillade lodret skærm højde på 768 pixels ikke tillade korrekt funktion af nogle store dialoger på grund af tekstens størrelse.

Offset Machining Tool Path

Kurvemarkeringsværktøjet tolerancesætning kontrol er blevet justeret i Mill Expert offset bearbejdningsværktøj vej til bedre styr over kanter.