OneCNCXR5 30,85

Dessa är ytterligare funktioner och tillägg till OneCNCXR5

Solidworks 2013

Solidworks har uppdaterats för att hantera Solidworks 2013 filer. Solidworks hålla ändra deras filformat varje år som kräver att användarna att uppgradera mjukvaran. I sin tur OneCNC strävar efter att hänga med den senaste filen hantering med den senaste versionen av OneCNC. Denna uppdatering har nu möjlighet att importera Solidworks 2013 filer.

Paraolid Import

Parasolid import har förbättrats för att hjälpa till att hantera dåliga Parasolid filer.

Z kopieringsfunktion.

En ny funktion läggs till OneCNCXR5 att täcka missade funktionalitet för att kopiera flera filer i Z. En skalfaktor har också lagt till denna funktion.