OneCNCXR2 8,29

OneCNCXR2 Language uppdatering

OneCNCXR2 V8.29 täcker en betydande uppgradering till nederländska versionen språk.

OneCNCXR2 Fräs Versioner

Uppdaterat dialogrutan omfattning förhandsvisningen för att nu visa modellen inuti utsträckning detta förlorades i att byta till Windows Vista-versioner, men denna förmåga har nu återvänt.

OneNCXR2 Profiler Versioner

OneCNCXR2 Profiler professionell automatisk kapsling har haft en stor omstrukturering för att hantera vinkel häckande korrekt. Det var en anomali om den delen var pre roterade innan flera häckande arket skulle ibland också rotera.

Särskild anmärkning om OneCNCXR2 Profiler Express och Professional

För OneCNCXR2 profileringsanvändare ditt inlägg kan behöva justeras om maskinen accepterar Z axelvärden. Eftersom OneCNCXR2 nu kan utgång XYZ i vissa program som du behöver för att undersöka ditt inlägg och ta bort {Z} från Rapid linjeformat och Tillopp format för att se till att du inte får Z-värden i produktionen. Detta skulle normalt bara ske om du har geometri dras vid ett Z-värde än Z Zero. Om du hade geometri dras till annat än Z noll och postade det kan man lägga ett Z-värde om {Z} inte togs bort från de två postlinjer som nämns. Detta kan orsaka maskinlarm eller göra att huvudet inte att vara i rätt Z om maskinen accepterar Z-värden.