OneCNCXR2 8,28

Uppdatera OneCNCXR2 V8.28 alla versioner releasedatum 9 augusti 2007

OneCNCXR2 alla versioner:

Mått:
OneCNC Mått ändrades för att medge symbol diametern som ska användas i True Type-teckensnitt
Innan det fanns ett problem med snedstrecket inte anpassa sig till noll med ogiltiga True Type-teckensnitt

DXF Översättning:
DXF Översättning har haft viss modifiering för att hjälpa till att importera mer udda enheter hittades exporteras av olika okända CAD.

OneCNC Calculator:
Räknaren med-i dialogrutorna har korrigerats för att arbeta på alla språk. Detta är inte den grafiska miniräknare som kommer med på F8.

Detta gör att dialogrutor som kräver värden som förs in för att direkt interaktivt hantera matematiska beräkningar i linje med inmatning av data.

Till exempel 2 * (9 * 9) in och slå Enter värde blir 162 som värdet.

OneCNC WireEDM Endast:

OneCNC Wire EDM Open Form:
Wire EDM har modifierats i öppen form är den punkt som valts blir röd på lämpligt sätt.

Trådgnistning öppen form funktion funktionalitet nu accepterar urval av klipp från endera riktning nu i stället för att kräva riktning mot noll.