OneCNCXR2 8,28

Opdatering OneCNCXR2 V8.28 alle versioner udgivelsesdato August 9, 2007

OneCNCXR2 Alle versioner:

Mål:
OneCNC Dimensioner blev ændret for at tillade symbol diameteren skal anvendes i TrueType-fonte
Før var der et problem med skråstreg ikke tilpasse sig nul med ugyldige TrueType-fonte

DXF Oversættelse:
DXF Translation har haft nogle ændringer for at hjælpe med at importere mere ulige enheder fundet eksporteres af diverse ukendte CAD.

OneCNC Lommeregner:
Lommeregneren med-i dialogerne er blevet korrigeret for at arbejde på alle sprog. Dette er ikke den grafiske lommeregner, der kommer op med F8-tasten.

Dette giver dialogbokse, der kræver værdier, der skal indtastes for at direkte interaktivt håndtere matematiske beregninger på linje med indtastning af data.

For eksempel 2 * (9 * 9) indtastes og trykke Enter Key værdien bliver 162 som værdien anvendes.

OneCNC WireEDM Kun:

OneCNC Wire EDM Open Form:
Wire EDM er blevet ændret i åben form s det valgte punkt bliver rød korrekt.

Wire EDM åben form funktion funktionalitet accepterer nu udvælgelse af skåret fra begge retninger nu i stedet for at kræve retning mod nul.