OneCNCXR5 30.89

Det er de ændringer OneCNCXR5 i version 30.89

Der var rapporter sendes i SolidWorks filerne ikke importerer på nogle pc'er og på andre er det importerede fint. Dette skyldtes SW registrering på nogle PS og dette udgivelse korrigerer denne registrering.

Japanske version

Den japanske version nu installerer lokaliserede japanske sprogversion hjælpe filer.

Italienske version

Den italienske version nu installerer lokaliserede italienske sprogversion hjælpe filer.

Materiale indstilling i Milling versioner

Vi havde modtaget fremsendt rapporter om, at valg af materiale var ikke stikker med nogle indstillinger, der involverer skabelon / favorit / bibliotek kombinationer. Denne funktion er blevet justeret for at forblive på den valgte, indtil den ændres til et andet materiale.