OneCNCXR7 Version Release 51.51

OneCNCXR7 Version Release 51.51 er nu frigivet og tilgængelig i OneCNC Update Server.

Denne udgivelse er en mindre udgivelse, men en vigtig udgivelse til OneCNCXR7 tyske sprogbrugere.

Denne version korrigerer problemer i værktøjsbibliotekerne Mill og Lathe, når du bruger kommaer i stedet for decimaler.

Tyske sprogbrugere bruger kommaer i stedet for decimaler, der indtaster data for størrelser.

Der var en opdatering til mange sprogs sprog for at afspejle tilføjelser af funktionalitet og nogle korrektioner til ordene.

Læs mere ...

OneCNCXR7 Update 51.49

OneCNC har udgivet OneCNCXR7 Update 51.49

Denne opdatering er til brug for Mill and Lathe Versions, men alle versioner skal opdateres.

OneCNCXR7 Mill og Lathe versioner

Et stort arbejde er blevet gennemført for at sortere værktøjerne i filbibliotekerne Mill og Lathe.

Værktøjslisterne kan sorteres efter kolonner, og efter sortering forbliver de sorteret for næste gang du får adgang til biblioteket.

Sorteringen er forskellig for alle forskellige værktøjslister.

For eksempel er sorteringen til øvelser en anden liste og forskellige sortering for endemøller som et eksempel.

Når du redigerer værktøjerne i NC Manager, er de nu angivet korrekt og synkroniseret samme som NC Manager i dialogboksen for værktøjsændring

Mange ændringer blev foretaget til tommers version af værktøjs sortering så godt, at det nu fungerer det samme som det metriske bibliotek.

Dette er nu tilgængeligt fra OneCNC Update-serveren.

Læs mere ...

OneCNCXR7 Update 51.46

OneCNCXR7 Update 51.46 udgives nu

Denne udgivelse er en vigtig opdatering til OneCNCXR7, der indeholder mange funktioner samt ændringer, der hjælper og forbedrer brugeroplevelsen.

Denne version indeholder opdateringer til følgende:

1. Dette ændrer alle OneCNCXR7 brugere til det nye værktøjsformat til Mill og Lathe Versions

Filhåndteringen er nu re-stor, hvilket gør redigering og visning af værktøjsdata meget lettere at se.

Deling af filer mellem brugere er nu ret simpel på grund af det nye format.

Brugere kan nu importere og eksportere OneCNC-værktøjsfiler til at dele mellem brugere.

OneCNCXR7 har nu nu et standard filformat, der er * .xml, og den ene fil er til OneCNC materialer, værktøjer, holdere og favoritter alle i en fil.

Import-eksportmulighederne gælder kun for OneCNC-brugerfiler og omfatter ikke import af værktøjshåndteringsfiler fra værktøjsleverandører

Det nye filformat gør det nemmere at oprette OneCNC-værktøjsfiler inden for OneCNC og dele filerne med andre OneCNC-brugere.

2. OneCNCXR7 har nu 4 størrelser af GUI-ikoner

3. OneCNCXR7 har nu opdateret Dark Shadow-temaformat.

4. OneCNCXR7 passer nu til bærbare computere med skærmstørrelse for lille til at passe til alle OneCNC-ikoner.

5. OneCNCXR7 Mølle og Drejebænk kan nu synkronisere pakken med Wrap CAM-funktionen

6. OneCNCXR7 51.45 indeholder alle de seneste sprogopdateringer.

7. Mølle, der vender mod indstillingen til elevatorer i spiralformet værktøjssti, blev tilsat

8. Jobblad har nu den udgivne version af OneCNC

9. Mange tilpasninger blev foretaget til Unicode i værktøjsfilen for bedre at kunne håndtere japansk skrifttype.

1. OneCNCXR7 Har nyt mølle- og drejebænkefilsystem

Ved installation af denne opdatering til Fræsning og Drej Versioner ændres værktøjsfilsystemet fuldstændigt

Her viser vi værktøjsfilen Lathe version

tool_file

Når du har opdateret til denne OneCNCXR7 Version 51.47, vil filerne ikke være bagudkompatible med tidligere versioner.

OneCNCXR7 New Tool File System Mill Series

Denne opdatering har det nye XML-stil system til Mill Series for at gøre det meget nemmere for brugerne at dele filer.
OneCNC havde tidligere 4 separate bin-filer til Mill-versionerne, som nu er blevet erstattet af en * .xml-fil.
Den ene fil indeholder nu materiale, indehavere, værktøjsfil, favoritter og historie alt i den ene fil.

OneCNCXR7 Nyt værktøjsfilsystem Lathe Series

Dette supplerer det nye XML-stil system til Lathe Series for at gøre det meget nemmere for brugerne at dele filer.
OneCNC havde tidligere 4 separate binfiler, der nu er blevet erstattet af en xml-fil.
Den ene fil indeholder nu materiale, indehavere, værktøjsfil, favoritter og historie.

Nyt værktøjsfilsystem mere detaljeret

Det nye værktøjsfilsystem nu i OneCNCXR7 er den nye industristandard for denne type fil.

Værktøjsfilen har nu mere grafik, herunder værktøjsikoner, der hjælper med at vælge værktøjerne.
At være en XML-fil tillader åbning af filen i andre applikationer som Notesblok og XML-stil redaktører, der er frit tilgængelige på internettet.

OneCNC anbefaler ikke redigere filerne uden for OneCNC metoden for at redigere de filer, fordi funktionaliteten er nu bare så godt til redigering i softwaren.
Det er nu nemt at klone (kopiere) enkeltværktøjer eller endda flere værktøjer, herunder alle deres kolonner med data som et eksempel.

Filer kan importeres, eksporteres, fusioneres og redigeres med praktisk Windows-stilfunktionalitet. Men redigering i anden software anbefales ikke, fordi filens indhold indeholder mange meget vigtige værdier i et format, som CAM bygger på, for korrekt beregning af Værktøjsstier. OneCNC investerede betydelig tid og kræfter for at gøre det meget nemt at oprette duplikat og korrekt redigere og formatere filerne i den rigtige metode. Vi tror på at redigere filer, der er eksterne til OneCNC, uden at være meget omhyggelige, og korrekt kontrol er ikke en god ide, og vi mener, at de tilgængelige redigeringsfunktioner er overlegen til dem, vi har set, der er tilgængelige som tredjeparts redaktører.

Der kan også være yderligere komplikationer inden for filformateringen af ​​multi byte og / eller Unicode-skrifttypen på grund af de forskellige sprog, der indeholder forskellige skrifttyper. Når filerne redigeres og oprettes i OneCNC, håndteres denne korrekte formatering til brugeren.

At dele filer, som alle brugere skal gøre, er at dele den ene XML-fil, og den indeholder alle de relevante oplysninger, der kræves.

Disse oplysninger er givet af hensyn til minimal støtte med det nye filformat. At være et standard XML-format er det selvfølgelig muligt med ekstrem forsigtighed at redigere og eller oprette filerne i tredjeparts applikationer, men vi mener, at dette ville være et tilbagevendende trin i evnen ikke at være så god som det, som OneCNC nu giver og ville indeholde den konkrete mulighed af fejl.

Sørg for, at du forstår de fremragende søgemuligheder, der nu findes i det nye filsystem, hvilket gør det meget lettere for brugerne at finde deres værktøjer. Du vil bemærke, at klik på kolonneoverskriften gør det muligt at sortere efter hver af kolonnerne såvel som af manen og eller størrelserne.

På grund af dette er en vigtig ændring det vigtigt at vide, at når OneCNCXR7 filer er gemt i dette nye format, kan de ikke åbnes i de tidligere OneCNCXR7 versioner, så de ikke bliver kompatible bagud. Hvis brugere ønsker at dele filer med de andre brugere, skal de også have den nyeste version. Dette ville også betyde, at hvis en bruger sender en fil til støtte, når den er gemt i det nye format, skal brugeren også have den seneste opdatering til at læse filen, når den sendes tilbage til dem.

2. OneCNCXR7 Nu har nye ikoner og nye større størrelser, der passer til 4K-skærme

Vi har nu gennemført opdatering af alle ikoner i de 4 størrelser, herunder temaerne, og disse er alle nu inkluderet i denne version.

De nye ikonsæt er mere synlige i det mørke skygttema, men alle temaer har opdaterede ikoner.

OneCNCXR7 har nye ikonstørrelser til understøttelse af 4K-skærme

Opdaterede GUI-ikoner indeholder nu 4 størrelser

icon size

De største ikoner er til 4K stil høj opløsning skærme.

Hvis brugerne skulle indstille denne størrelse for den gennemsnitlige skærm, ville de være for store og normalt ikke alle synlige på skærmen.

Ved brug på store 4K skærme er der nogle få indstillinger, der er vigtige.

Dette varierer lidt med Windows OS, men her forklarer vi til Windows 10

Det er vigtigt ikke at forsøge at justere skrifttypestørrelser i Windows, da de skal overlades til standard standardstørrelse.

Den skalering, vi finder, skal indstilles til 150% eller 200% afhængigt af din monitorstørrelse.

Dette vil også skala dine skrifttyper større end at forsøge at bruge større skrifttyper, som ikke ville være kompatible.

Vælg derefter en af ​​de 2 største størrelse ikoner, der nu er tilgængelige i OneCNCXR7, som vist i dialogboksen ovenfor.

3. OneCNCXR7 DARK Shadow Theme Enhanced

På grund af den populære brugersøgning er OneCNCXR7 Dark Shadow Theme blevet forbedret med mange nye ikoner for bedre at komplimentere dette tema.

dark theme

4. OneCNCXR7 passer nu også til den anden ekstreme skærmstørrelse, der er for lille til at passe til alle OneCNC-ikoner.

Nogle lavpris-bærbare computere har ikke den mindste højde for at se alle ikonerne uden at overføre kommandostyringen.

OneCNC understøtter nu kommandostyringen for at reducere størrelsen ved at skabe ikonerne i rækker, så de vertikalt tager mindre plads.

Denne grafiske næste viser kommandostyringen i en mindre størrelse, der passer til disse bærbare computere.

7sml

5. OneCNCXR7 Mill og Lathe versioner har nu Synkroniseret evne til Unwrap Cylinder til Wrap CAM funktion

Dette betyder, at hvis du bruger ubrugercylinderen og ønsker at oprette et wrap-CAM-program, kan det nemt synkroniseres, så positionerne replikerer, hvor de skal være.

Mølle- og drejebænk Cirkelfunktion

Denne funktion kræver, at modellen eller overfladen ligger på X-aksens nullinie som cylinderens midterlinie.

Modellenes søm eller ledning er ikke vigtig, da det tidligere var, at OneCNC nu automatisk opretter ledningen på XY-planet og pakker den fra det punkt.

Opladningsgitteret læser nu fra den aktuelle postindstilling til 4-aksen i posten og vises i overensstemmelse hermed.

For at blive synkroniseret skal indlægget indstilles til 0 til 360 for 4 akse.

Mølleversionen af ​​mølleversionen er synkroniseret for at passe til Maskinens lodrette Z eller 12-position.

Drejeventilen for drejebænksversionen er synkroniseret for at passe til nulvinklen på klokken 3

Wrap CAM funktionen

Gitteret, der oprettes, når du indtaster diameteren og længden i dialogboksen om pakkefunktion, læser nu fra det aktuelle indlæg og viser gitteret i overensstemmelse hermed

Hvis du bruger Wrap CAM-funktionen sammen med at bruge Unwrap Cylinder-funktionen, skal indlægget indstilles til 0 til 360, så gitteret bliver synkroniseret med funktionen om ubrudt cylinder.

Dette fuldender nu den opdaterede funktion til både Unwrap Cylinder og Wrap CAM-bearbejdning og giver nu synkronisering af delen.

Opdateret Lathe Series Wrap Functionality

unwrap

Denne udgivelse har også en større ændring i drejebænksversionen til wrap-funktionen.

Nulpositionen for graderne til wrap er klokken 3 det samme som drejeværktøjspositionerne.

Simulationen og forhåndsvisningen er nu synkroniseret med svingfunktionerne.

Brugere har nu mulighed for at synkronisere unwrap-funktionen med funktionen om wrap-bearbejdning.

Som et eksempel vælger upakkescylinderfunktionen unwraps og anvendes ved hjælp af positionen fra 0 til 360 grader.

Funktionen Lathe Wrap synkroniserer nu de forskellige CAM-funktioner som C-aksen, Y-aksen og Wrap sammen med Cylinder Unwrap-funktionen.

Særlig omhu skal tages med postindstillingerne. Nu, fordi det er muligt at vende retningen af ​​Wrap'en ved at vende om 4. akse-indstillingen i posten, bør dette ikke ændres, da det ville være muligt at oprette wrap-funktionaliteten i en spejlet form.

Som standard er 4-aksen indstillet til -180 til 180

For at synkronisere posten til funktionen ompakning af cylindre skal du indstille den til 0 til 360 som i dette billede.

wrap_post

Opdateret Mill Series Wrap Functionality

Mill Wrap-funktionaliteten synkroniserer nu de forskellige CAM-funktioner som 4 akse 5 akse og Wrap sammen med Cylinder Unwrap-funktionen.

lathe 0 360

Særlig omhu skal tages med postindstillingerne. Nu fordi det er muligt at vende retningen ved at vende den 4. akse indstilling i indlægget, bør dette ikke ændres, da det ville være muligt at oprette wrap funktionaliteten i en spejlet form. Der skal lægges særlig vægt på at kontrollere eventuelle ændringer.

reverse 4 axis

Når posten er indstillet til standard ved -180 til 180, vil det nye grid se sådan ud.

wrap_grid_2

Når det er indstillet til 0 til 360, vil nettet se sådan ud.

new_grid

Dette er den bedste indstilling til at synkronisere en del, der er udpakket vha. Funktionen Cylinderpakning.

Denne opdatering er tilgængelig fra OneCNC-opdateringsserveren.