OneCNCXR5 30.47

Dette up dato gælder for Milling Versioner af OneCNCXR5

Disse var foretaget en justering af den Facing funktion Mill Expert Mill Professional Mill Advantage og Mill Express.

Der var tilføjelser til oversættelser til denne funktion.

Læs mere ...

OneCNCXR5 30,46

Dette er en vigtig udgivelse, fordi det løser et problem i Mill-versioner ved hjælp af traditionel lomme.

Der var et problem rapporteret i traditionel lomme under visse omstændigheder og indstillinger og denne vigtige opdatering er frigivet for at rette dette.

På andre OneCNCXR5 versioner såsom drejebænk Wire EDM opdateringen er primært sproglige rettelser ændringer og tilføjelser.

Der er også en række mindre korrektioner doe til rapporter og intern kvalitet kontrol.

Der er også 6 nye sprog at afspejle de ændringer og yderligere funktionalitet.

OneCNCXR5 30.46 er nu tilgængelig i opdateringen serveren.

Læs mere ...

OneCNCXR5 30,45

Der er mange nye funktioner i denne udgivelse:

OneCNCXR5 Milling Versioner ny funktionalitet:

Dette gælder for Mill Express Mill Advantage Mill Professional og Mill Expert versioner.

Stock Værktøjsbanerne står funktion er blevet erstattet med ny funktionalitet, der synes ens i dialogerne til at gøre den kompatibel med tidligere værktøjsbaner men nedenunder er er nyt med ny funktionalitet.

Zig Zag Facing har nu mulighed for at indstille den vender vinkel af værktøjet sti.
Zig Zag har nu logik til at håndtere uregelmæssig formede står områder samt kvadratiske eller rektangulære former.
Zig Zag har nu logik til at håndtere de høje foder med bedre sikkerhed, hvis der ikke er tilstrækkelig afstand indstillet til høj tilspænding i overgangene.

Enkelt retning vendende har evnen til at indstille vendende vinkel af værktøjet sti.
Den fælles retning har logik til at håndtere uregelmæssig formet overfor såvel som rektangulære former.

Spiral vender har nye logik at hjælpe med at skabe den korteste spiral sti.
Spiral vender nu håndterer uregelmæssige former såvel som de rektangulære typen figurer.
Den spiral-funktionen starter den står område derefter ind i spiral bevægelse til ansigt del.

OneCNCXR5 Mill Expert-version
Den OneCNCXR5 Mill Expert version er et nyt værktøj sti strategi tilføjet.
Dette nye værktøj sti er en Z-niveau slut værktøjsbaner og kan bruges brugen af ​​en grænse som en resten efterbehandling operation i en kontinuerlig ned zig zag funktion. Denne funktion gælder kun for Mill Expert og findes i kutteren indgang stil indstilling i Z-level færdig værktøj dialogboksen stien.

Milling Simulation
OneCNCXR5 Simulation har nu mulighed for at interaktivt sætte værktøjet og værktøjsholderen til eller fra for at hjælpe med visning af spåntagende værktøj sti.

Milling Eksempel
OneCNCXR5 Eksempel har nu mulighed for at interaktivt sætte værktøjet og værktøjsholderen til eller fra for at hjælpe med visning af ryggen plot værktøj sti.

Støtte til DATRON Machines
OneCNC kan nu understøtte DATRON maskiner. Denne kontrol kræver særlig evne til buer bliver beskrevet som start vinkel ende vinkel sammen med en diameter-værdi. Hvis du har en Datron maskine, og du har OneCNCXR5 30.45 version eller nyere kontakte din OneCNC kontor, som kan hjælpe dig med et indlæg til denne maskine kontrol.

Solidworks Import
Ny funktionalitet er blevet tilføjet til Solidworks import tom hjælpe med at håndtere vanskelige overfladetyper.

Wire EDM
OneCNCXR5 Wire EDM viser nu kurvemarkeringsværktøjet forhåndsvisning med en simuleret dybde i 2D, så brugeren nu kan kontrollere, om værktøjet stien har en tilspidsning tilføjet, og til hvilken side. Selv om værktøjet stien er lodret den OneCNC stadig viser preview, så brugeren nemt visuelt se indstillingerne i det tilfælde, hvor en tilspidsning kan stadig indstilles fra tidligere.

Rapporter og ændringer
Der blev foretaget en række ændringer som følge af rapporter blive videresendt til vores support-netværk.

Disse omfattede:

Ændringer til rotering.
Ændringer Grafisk skærm til Mac med Parallels-version.
Rengør cirkel i hullet anerkendelse indslag.
Preview Wire EDM
Drejebænk cyklus linje nummerering
Mill Flere dele arbejder forskydninger.

OneCNCXR5 Version 30.45 er nu tilgængelig i opdateringen serveren.