OneCNCXR5 30.69

OneCNCXR5 30.69 indeholder yderligere justering til DXF og DWG import og eksport af filer.

OneCNCXR5 30,69 indeholder yderligere justering for "Arc 2 Points"-funktionen

Læs mere ...

OneCNCXR5 30.67

Denne opdatering gælder for alle versioner af OneCNCXR5

ARC 2 point
OneCNCXR5 har nu en ny forbedret funktion til at tegne bue 2 point. Brugere kan nu vælge linjer for auto Tangent line endepunkter, gitterpunkter eller bare skitserede positioner. Dette er nogle af de eksempler, og du vil også bemærke, at radius kan være større end afstanden pr dette eksempel.

Hjælp-fil
Hjælp-filen har haft en yderligere større opdatering.

Sprog Opdateringer
Flere sprog er blevet opdateret for at afspejle de seneste ændringer

OneCNCXR5 Mill Express
Der blev foretaget justeringer for at give 3-akse Flyt evne i OneCNCXR5 Mill Express.

OneCNCXR5 Mill Expert
OneCNCXR5 Mill Expert underbyde bearbejdning ved brug af hjul eller notfræser har spindelakslen kontrol for at hjælpe med Hulning clearance kontrol.