Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR5 30.69

OneCNCXR5 30.69 bevat verdere aanpassing aan de DXF en DWG import en export van bestanden.

OneCNCXR5 30.69 bevat verdere aanpassing voor "Arc 2 Points"-functie

Lees meer ...

OneCNCXR5 30.67

Deze update geldt voor alle versies van OneCNCXR5

ARC 2 punten
OneCNCXR5 heeft nu een nieuwe, verbeterde functie voor het tekenen van de boog 2 punten. Gebruikers kunnen nu kiezen lijnen voor auto tangent, lijn eindpunten, grid punten of gewoon geschetste posities. Dit is een van de voorbeelden en u zult ook merken dat de straal groter is dan de afstand volgens dit voorbeeld kan zijn.

Help-bestand
Het help-bestand is een verdere grote update gehad.

Taal Updates
Meerdere talen zijn bijgewerkt om recente veranderingen te reflecteren

OneCNCXR5 Mill Express
Correcties toegepast op 3 assen herpositioneren vermogen in OneCNCXR5 Mill Express toestaan.

OneCNCXR5 Mill Expert
OneCNCXR5 Mill Expert onderbieden bewerking bij het gebruik van wiel of slot schaar heeft spindelas controle om te helpen bij guts controle achteraf.