OneCNCXR3 10.34

Udgivelsesdato 1 april 2008

Dette er den første opdatering til OneCNCXR3 siden den officielle frigivelse af softwaren 20 februar 2008.

Den væsentligste træk ved opdatering i denne opdatering udgivelse er hjælpefilerne. Hjælpefilerne er blevet massivt opdateret for at afspejle den OneCNCXR3 funktionalitet.

Tag dig tid til at åbne Hjælp-filer fra menuen Hjælp øverst> Indhold> derefter åbne OneCNC Mill CAM-indstillinger og se alle siderne i denne sektion til at hjælpe dig med at vænne sig til, hvordan OneCNCXR3 var designet til at blive brugt.

Du vil mærke en enorm forandring i værktøjsbaner hastighed særligt store vanskelige filer.

Du vil se en ny dialogboks, når du bruger simulering.

Du vil se nogle nye beskeder, hvis du ikke har oprettet din profil geometri korrekt flad til flyet samt for lomme og står over for.

Hvis du bruger en ikke-engelsk version, du vil bemærke sprog opdatering.

En mindre ændring i ordlyden af ​​besparelse skabeloner for bedre at afspejle, hvad der bliver gemt.

Brug bue filetering filet 2 buer sammen, vil du se nye funktioner med et udvalg af 8 stilarter filetering interaktivt. Bare trække dig selv 2 cirkler eller buer derefter mørbrad de 2 buer eller cirkler med en stor radius, og du vil interaktivt se den interaktive valg.

Der var en justering af navngivningen af ​​NC manager funktionsnavne at tillade brugerdefinerede navngivne funktion, der skal re-plukkes uden at sætte navne tilbage til standard.

Nogle ekstra beskeder i HS værktøjsbaner, og hvis du ser meddelelsen kontrollere indstillingerne det vil højst sandsynligt være at rampen helix plejer passe eller trin over er for stor for anvendelse i den pågældende funktion.

De job ark Z-værdier er blevet justeret for at bore funktioner.