Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR3 10,34

Op de markt sinds 1 april 2008

Dit is de eerste update voor OneCNCXR3 sinds de officiële release van de software 20 februari 2008.

Het belangrijkste kenmerk van update in deze update release is de Help-bestanden. De helpbestanden zijn massaal bijgewerkt om de OneCNCXR3 functionaliteit weerspiegelen.

Neem de tijd om de Help-bestanden openen vanuit het bovenste menu Help> Inhoud> open de OneCNC Mill CAM instellingen en bekijk alle pagina's in die sectie om u te helpen bij het wennen aan hoe OneCNCXR3 is ontworpen om gebruikt te worden.

U vindt er een enorme verandering in toolpath snelheid bijzonder grote moeilijke dossiers merken.

Je zult een nieuw dialoogvenster te zien bij het gebruik van simulatie.

U ziet een aantal nieuwe berichten te zien of u nog geen profiel geometrie goed plat op het vlak alsook voor pocket en tegenover.

Als u een niet Engels versie te gebruiken zul je taal bijwerken merken.

Een kleine wijziging in de formulering van het opslaan van sjablonen om beter weer te geven wat er wordt opgeslagen.

Met behulp boog fileren tot 2 bogen fileren samen zullen u nieuwe functies te zien met een keuze uit 8 stijlen van fileren interactief. Gewoon zelf tekent 2 cirkels of bogen dan fileren de 2 bogen of cirkels met een grote radius en je zal interactief zien de interactieve selectie.

Er was een aanpassing van de naamgeving van de NC Manager functienamen om aangepaste benoemde functie opnieuw worden opgepakt zonder de namen terug naar default.

Wat extra berichten in HS gereedschapspaden en als je het bericht over de instelling van het zal waarschijnlijk zijn dat de hellingbaan helix gewoon past of de overstap te groot is voor de toepassing in de specifieke functie.

Het werkbriefje Z waarden zijn gecorrigeerd voor het boren functies.