OneCNCXR8 utgåva 62.52

OneCNCXR8 62.52 släppt

Dessa är de viktigaste förändringarna i denna version

Linje nummer för svarvcykel
Drejning av svarven grov med mållinjen justerades.

språk
Japanska språket
Uppdaterat språk tillagd

Svarv svänga grov gräns
Gränsen för den svarta svängen för svarvningen hade några justeringar för att upprätthålla korrekt gränskontroll.

Svarv svarta slut
Svartappmätningen hade ett startproblem i vissa icke-raka poster.

Mått
Dimensionslinjen skrivs ut men visas inte på skärmen

Profil Väggsmalning
Väggsmalning i profilen hade ett problem med riktningen av avsmalningsvinkeln som ändrades

Profil
Profilavsmalning och vertikal justerades för finish med skärinställningsinställning
Profilavsmalning och vertikal justerades för finishen endast i botten

OneCNCXR8 versionversion 62.52 är tillgänglig i OneCNC-uppdateringsservern för XR8-licensierade användare