OneCNCXR6 Uppdatera 40,93

Vi har släppt OneCNCXR6 Version Version Update 40,93

5 Axis Tillägg

Uppdateringen innehåller en större uppdatering till 5 axel efter förmåga att passa en maskin typiskt som den horisontella stil CNC-bearbetning Center.

Detta är i huvudsak en horisontell stil 5 axel maskin och den 5: e axeln roterar runt X-axeln.
Om du har en 5 axlig maskin som du tror har denna konfiguration är det viktigt att du kontaktar OneCNC stödkontor för att få hjälp med att använda denna funktion.

OneCNCXR6 Språk

Det är en stor uppdatering av traditionell kinesiska språkversionen.

OneCNCXR6 Trådgnistning

Det fanns en ändring som gjorts i form funktionen EDM. Tidigare ledighet för avslut lämnar större än fast belopp.

OneCNCXR6 Mill Borrning

Ändringar gjordes för ett borrdjup problem som finns i Siemens maskincykel inlägg.

Detta OneCNCXR6 version uppdatering 40,93 är nu abailable i uppdateringsservern