OneCNCXR6 40,73

OneCNCXR6 Version 40,73 har släppts och finns i uppdateringsservern.

Det finns nya funktioner i den här uppdateringen som ingår i alla OneCNCXR6 versioner.

Större Ny funktion

OneCNCXR6 Version 40,73 stödjer nu den nya Solidworks 2016 släppte nyligen

Andra ändringar

Det finns ändringar i översättningen av kinesiska språk.

Den här uppdateringen har andra mindre justeringar som härrör från kundanvändarrapporter.

Den här uppdateringen är nu tillgänglig i OneCNC Update Server för de användare som har OneCNCXR6 licenser.