OneCNCXR6 40,20

OneCNCXR6 Uppdatera version 40.20 har släppts och finns tillgänglig på uppdateringsservern.

Nya funktioner och justeringar i OneCNCXR6 version 40.20

Nytt stöd Simulering Skärmstorlek
Den nuvarande användar lanseringen av version 40.18 skärmstorlek av simuleringen inte tillåter alla kontrollinställningar i en höjd upplösning på 768 pixelstorlek.
Den nya OneCNCXR6 40.20 versionen tillåter nu kontroll i denna skärmstorlek som krävs ibland används i bärbara datorer.

Denna inställning är automatiskt installeras på denna storlek skärm

pixel size

Nytt Quick Check Turbo Simulering
OneCNCXR6 40.20 simulering har nu en ny turbo inställning för 3 axel snabb simulering av stora filer.
Funktionen utvecklades som en snabb kontroll endast utan stöd för multi-axel eller kollisionskontroll.
För kollisionskontroll använder normal simulering kvalitetsinställningen.

Den nya Turbo Quick Check-funktion har stöd från lager fast liksom omfattning och gränskontrollen.

turbo

Justeringar
The Hole Guiden avfasning storlek val korrigerades.
När du väljer storlek för att redigera mått färgerna korrigerades för att göra färger och dimensioner väljas.
Rhino import i 32 bitars versioner korrigerades för att tillåta import av Rhino i 32 bit.versions.
Omplacering funktion justerades för att visa rätt riktning i simulering och förhandsgranska.
Wizard Borrning korrigerades för att låtaanvändare att använda skift för att ställa in en del topp efter att den delen med ett Z noll vid delen botten fortsätter sedan att välja borrning från geometrin.

Användare kan uppdatera till denna version på OneCNC Uppdateringar sidan.