OneCNCXR2 7,66

Uppdatera OneCNCXR2 V7.66 släpptes 26 juli, 2006

Detta gäller endast OneCNCXR2 inte för eventuella tidigare utsättningar eller versioner.

Uppdateringen har en ny funktion och vissa justeringar och förbättringar av programvaran.

Den nya funktionen gäller endast OneCNCXR2 Profiler programversioner.

Denna gång har utifrån användarrapporter och vår fortsatta interna tester kvalitetskontroll.

Den här funktionen är ny:

OneCNCXR2 Profiler version av programvaran finns det nu möjlighet att vända klippa kapslade delarna i CAM.

Det finns många språkliga korrigeringar för spanska Tyska Danska polska och japanska.
Dessa språkfixar gäller för alla versioner av programvaran.

OneCNCXR2 Lathe Version

Den kommatecken decimal matning i svarv gäng riktades detta påverkar endast den tyska versionen.

OneCNCXR2 Mill (all fräsning) Versioner

Det var en justering till fickan funktionen skärdjup i kvarnen eftersom vissa användare har befunnits använda negativa värden.

Det var en modifiering göras i Helix-funktionen för att tillåta att den kan användas på andra platser än XY nollägena positioner.

OneCNCXR2 Mill Professionella och Expert versioner

Den inre borrning förmåga läggs till funktionaliteten av 4 och 5 axel.

Uppdateringen finns tillgänglig nu från uppdateringsservern.