OneCNCXR2 7,66

Update OneCNCXR2 V7.66 vrijgegeven 26 juli 2006

Dit geldt alleen voor OneCNCXR2 niet voor eerdere releases of versies.

Deze update heeft wel een nieuwe functie en een aantal aanpassingen en verfijningen aan de software.

De nieuwe functie is alleen van toepassing OneCNCXR2 Profiler softwareversies.

Ook dit is op basis van de gebruiker rapporten en onze voortdurende interne kwaliteitscontrole.

Deze functionaliteit is nieuw:

OneCNCXR2 Profiler versie van de software is er nu de mogelijkheid om te keren snijd de genest onderdelen in de CAM.

Er zijn veel taal oplossingen voor Spaans Duits Deens Pools en Japans.
Deze taal fixes van toepassing op alle versies van de software.

OneCNCXR2 draaibank Version

De komma decimale voeding in draaibank draadsnijden was gericht dit alleen betrekking op de Duitse versie.

OneCNCXR2 Mill (alle frezen) Versies

Er was een aanpassing aan de zak functie diepte van de snede in molen omdat sommige gebruikers gevonden worden met behulp van negatieve waarden.

Er was een wijziging in de Helix in zodat het kan worden gebruikt op andere plaatsen dan XY nul posities posities.

OneCNCXR2 Mill Professional en Expert Versies

De interne boring mogelijkheid toegevoegd om de functionaliteit van 4 en 5 as.

De update is nu beschikbaar bij de update-server.