OneCNCXP 5.35

Roteren rond een lijn:

Het is slechts een kleine update voor een gemeld probleem in draaiende delen rond een lijn op bepaalde hardware.

Neem contact op met uw verkoopkantoor voor de link om te downloaden.

Meertalig:
OneCNC-XP is nu beschikbaar in de Duitse taal en met Duitse steun.
OneCNC-XP Duitse versie is een volledige versie taalondersteuning inclusief installatie software helpen tutorials en gedrukte handleidingen.

Deze is verkrijgbaar via onze OneCNC kantoor in Duitsland.

OneCNC Deutschland staat volledig achter alle versies van de software in deze taal.