Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR4 20.50

Van toepassing op alle versies van OneCNCXR4

Aanpassingen
DXF export heeft verdere aanpassingen voor de systemen die nog niet in staat om 2010 versie DXF-bestanden te openen had. De correcties waren vooral te maken met meerdere regels tekst notities.

Aanpassingen voor de frees-en draaibank versies
Het werkbriefje tijden zijn verbeterd om items te ondersteunen of uitgeschakeld in het NC-manager.

Aanpassingen voor de molen deskundige en professionele versies
Sommige van de berichten die in de verschillende delen van sub-routines lijken zijn verbeterd voor de gebruiker.

Lees meer ...

OneCNCXR4 20.46

Omdat de meeste van deze update heeft gevolgen voor alle OneCNCXR4 versies is het aanbevolen dat alle OneCNCXR4 gebruikers updaten naar deze versie.

Toevoegingen
In antwoord op veler verzoek OneCNCXR4 versie 20,46 nu export en import van alle soorten kleuren lijn lagen en afmetingen.

Talen
De Koreaanse taal heeft een grote update gehad en alle Koreaanse gebruikers zouden worden aangespoord om deze versie te installeren.

Aanpassingen
DXF export is aangepast aan andere systemen die niet up-to-date met de 2010-versies van DXF zijn te helpen.

OneCNCXR4 werd oorspronkelijk uitgebracht voor Autodesk versie 2010 exporteren DXF en DWG echter van feedback die we hebben ontdekt dat bijna alle andere systemen van CAD ​​en CAM zijn achter in hun DXF en DWG-bestand lezen en zijn daarom niet in staat om 2010 versie bestanden te lezen op dit moment.

Wanneer gebruikers bestanden verzenden naar klanten kunnen ze niet weten wat de versie die de klant gebruikt, dus we hebben aangepast OneCNCXR4 om dit automatisch te helpen.

OneCNCXR4 is nu overgeschakeld naar eerdere versie export dus de meeste gerenommeerde systemen moeten nu in staat zijn om de export te lezen uit OneCNCXR4.

Er was een aanpassing aan de Z-niveau afwerking alleen in de "INCH" versie. Dit is een variabele instelling probleem te corrigeren alleen die versie.

Lees meer ...

OneCNCXR4 20.43

Deze toevoegingen en aanpassingen van toepassing op alle versies van OneCNC

Toevoegingen

Punt entiteiten en laagnamen worden nu uitgevoerd in de DXF DWG export.
Importeren DXF DWG bestanden OneCNC zal nu altijd kleuren zichtbaar, zelfs op zwart scherm.
Geen instellingen voor dit omdat het is geautomatiseerd.
Dit is vooral voor gebruikers met zwarte schermen en de originele tekening heeft zwarte geometrie.

DXF en DWG zijn beide nu gescheiden voor export types.
DXF en DWG import zijn samen in het menu, maar automatisch gedetecteerd op i mport.

Aanpassingen
Aanpassingen werden gedaan in te breken aan oppervlakken in het modelleren.
Verdere aanpassingen werden gemaakt om te extruderen in het modelleren.
Aanpassingen verricht die Parasolid bestanden te importeren.